Użytkownik BlancioR Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1. Nick: Bl@nCiK 2. Wiek:24 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Bl%40nCiK/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Myślę że bardzo duża 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?:TAK tym razem przeczytałem 6. Doświadczenie: Doświadczenie mam bardzo duże nie raz pełniłem ową funkcję więc myślę że się nadam 7. Mikrofon (Obowiązkowy): TAK 8. Składka (Tak/Nie):Oczywiście co do czasu na serwie to jest to od 2-6h max ponieważ w tygodniu pracuję i nie zawsze jest czas a co do kultury to ograniczyłem ją i myślę że jest git teraz 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) +/- Kultura tak jak u mnie była ale jest poprawa - Parę nieciekawych banów + GT + Składka + Mikrofon Jedynym minusem był ban z wczoraj i parę innych ale trzymam kciuki, że to Cię tak nie zatrzyma! Jestem za daniem szansy Edytowane 5 Stycznia 2022 przez aimik 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 5 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) WIek + GT - Twoja znajomość zadań strażnika: - Nie wiem co to znaczy bardzo duża napisz od 1/10 Regulamin - Może przeczytany Kultura - Jestem na wielkie nie NIE Dopiero co dostałeś bana za podszywanie się pod gracza i piszesz podanie na strażnika dziwne co nie i jeszcze w poprzednim podaniu też skłamałeś administrację i ty piszesz podanie na strażnika ? Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Str3fka 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SaneQ Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 wiek + Gt - kultura - skladka + mikrofon + ale niestety dalej jestem na NIE pokaz ze naprawdę sie zmieniles, poprawiłeś się zresztą niedawno skarga na ciebie byla która została przyjęta ~SaneQ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Wiek+ GT +/- Kultura -/+ są zmiany nie raz masz odpały i wyzywasz strasznie A nie raz jesteś spokojny i da się pograć miło Składka + Ogólnie dał bym szanse okres próbny czyli na (tak) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 - Wczoraj przyjęta skarga - Kultura ( wczoraj również używałeś "miłych słów" do admina i nie obchodzi mnie to ze to były żartobliwie) + GT na nie 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 7 godzin temu, VanitYY napisał: wczoraj również używałeś "miłych słów" do admina 7 godzin temu, VanitYY napisał: Wczoraj przyjęta skarga pogchamp Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi