Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Przedmiot: Procesor komputerowy/Płytę główną/Pamięć RAM Opis: Poszukuje lepszego sprzętu, najlepiej nie dużo używanego. Jak kto kolwiek ma coś z tych rzeczy na sel, to niech pisze mi na pv!!! Cena: all do 1000 Forma płatności: Przelew Bankowy Kontakt: Forum/Steam Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 5 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ja mam ze starego kompa, ale nie powiedziałbym, że nie dużo używane Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Mam 1gb RAmu, ddr2 800MHz, nada się? A tak na poważnie to podaj całą specyfikacje, bo skąd mamy wiedzieć na co chcesz wymienić i żeby było kompatybilne lol Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 5 Stycznia 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 sprzedam opla Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 5 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 9 minut temu, CLYDE napisał: sprzedam opla A ja sprzedam takie cacko 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi