Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Najaak:3

Kacriany

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Karciany
2. Nick oskarżonego:Najaak:3
3. IP/SID oskarżonego:-
4. Data i czas zdarzenia: 05.01.2022 16-17
5. Powód skargi: Bezpodstawny ban za freekille/freedmg, naduzywanie adminvoice
6. Opis sytuacji: Na demo slychac wszystkie polecenia jakie wydaje, kto gdzie stoi i jakie polecenia wydaje analny
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201051648-jail_cyanpink-1641397680-1641399780.zip

Ps. jesli jedynym powodem bana jest to ze nie wzialem polowy celi na mape przekopie demka prowadzenia gdzie admin fragowal i wyjdzie na jedno

Edytowane przez Kacriany
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Witam serdecznie :D

jeśli chodzi o bana to wydałeś polecenia podczas swojego prowadzenia zakaz skakania do odwołania i go nie odwołałeś a potem dałeś ostatnią reakcje podskocz i ci co podskoczyli nie zabiłeś ich a zabiłeś tych co nie podskoczyli i po tej sytuacji miałem spam na u@ że zrobił fk i to razy3 oraz przy tej sytuacji byli nie tylko gracze serwera a też strażnicy/admini między innymi @ VanitY  @ aimik  @ AnalnyDestrojer64   i oni też tak samo jak ja zauważyli jak zrobił fk a jeżeli chodzi o sytuację jak analny prowadził to był marker potem przerwa markera i nie widzieliśmy gdzie jest marker to staliśmy w przejściu i tylko ja jako jedyny sie zawróciłem w strone celi tam gdzie zaczynaliśmy a że tam stał karciany to zaczął do mnie strzelać to wtedy użyłem adminvois żeby poinformować go że zrobił fdmg bo nie ma dalej markera gdzie mamy prowadzić to on stwierdził że był marker chociaż połowa terrorystów stała praktycznie obok mnie a tylko do mnie strzelał stwierdzając że nie widział ich. z mojej strony to wszystko co sie zadziało i tyle co zapamiętałem resztę może jeszcze dopowiedzą osoby które oznaczyłem i które widziały co sie działo albo sprawdzicie demko jak dla mnie skarga bez sensu ponieważ kolega karciany 2 raz składa skarge na kogoś a sam robi tak samo albo podobnie czyli fk lub fdmg i nie stosuje sie do regulaminu 

EDIT: drobna pomyłka nie było wtedy 1 admina a więc skasowałem oznaczenie 

Edytowane przez xnaaajakx
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Tak jak kolega wyżej opisał zgadzam się, dodam tylko że tak jak również sam widziałem na free kamerze było polecenie zakazu skakania do odwołania którego nie odwołał po czym osoby skaczące nie zostały zabite a osoby nie skaczące zostały, czyli najwidoczniej coś ci się musiało ostro pomylić albo Ci dysk wypadł. W dodatku przeczytałem twoją skargę na mojego kolegę z administracji i uważam, że przede wszystkim powinieneś ją lepiej opisać i dać jakąś sensowną puente, bo jak czytałem ją parę razy to nie widzę w niej żadnego przekazu odnośnie oskarżenia admina o jakiś sensowny błąd w wykonaniu swojej powinności. Przyznam również, że każdy popełnia błędy ;) Wystarczy uderzyć się w pierś i po prostu powiedzieć "tak zrobiłem to sorki" i po temacie, zwyczaj ludzki :D

PS nie mam tu na celu oskarżać ani obrażać karcianego ani bronić w 100% mojego ziomka tylko chciałem tym w większości przekazać, że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca bo to tylko gierka i każdy ma prawo zrobić zły ruch bo jest człowiekiem a nie robotem :)

Edytowane przez aimik

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

ok ale na demku wszystko slychac i widac po co opisujecie sytuacje i jeszcze probujecie klamac z zakazem skakania hahahaha hltv nagrywa glos btw

wstawie zeby nie bylo ze klamcy sb edytuja posta bo im napisalem ze slychac demko na hltv

pylpit.png

Edytowane przez Kacriany
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik∙
  • Super 1
  • Ha ha 3

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik

Ban już wygasły.

@ xnaaajakx  Następnym razem rozsądniej karaj graczy i upewnij się czy aby napewno musisz posunąć się do banowania.

• Wow! 1

ldFNc26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]