Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Nick: Analny Destrojer 64 2. Imię: Oskar 3. Wiek: 15 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 6/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199166550962/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem Bardzo aktywny na serwerze, administracja mnie zna i lubi 11. Kontakt: Discord/steam 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 5 Stycznia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jestem na Tak + Gt + Ogarnięty jak na swój wiek + Potrzeba adminów ponieważ jest dużo nowych strażników + Ogólnie potrzeba adminów, nie ma co się marnować chłopak na strażniku + Chęci + Wsparcie finansowe 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jestem na Tak + Gt + Potrzeba adminów ponieważ jest dużo nowych strażników + Chęci + Wsparcie finansowe 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 No nie ma co mówić ale chłop już trochę na strażniku siedzi więc: + Staż + Chęci + Ogarnięty no nie ma co innego napisać jak tylko na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 5 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Wiek +/- GT + CT +/- popracuj nad nerwami w ct jak się buntujemy Regulamin + Staż + Jestem na TAK Chłopak jest w ciul aktywny widać że się stara na tym strażniku już pewnie nie mógł na nim wytrzymać Ps. Alany nie denerwuj się następnym razem w ct 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Wiek - GT + regulamin + składka + osobiście jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SaneQ Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Wiek +/- Gt ++ regulamin + składka + staż + nic dodać nic ująć jestem na TAK!! ~SaneQ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Generalnie jak zacząłem grać na tym serwerze to nie byłem przekonany co do twojej osoby, wielokrotnie odpier*alałeś maniane, podejmowałeś złe decyzję i byłem dość negatywnie i sceptycznie do Ciebie nastawiony. Z plusów jakie u Ciebie zauważyłem to to, że się nie przejmujesz i masz wyje*ane na to, że ktoś Cię hejtuje albo zacznie Ci wytykać błąd którego nie popełniłes, bo takie sytuacje miały miejsce i za to duży duży plus mimo młodego wieku. To co napisałem w pierwszym zdaniu się już zmieniło i szczerze mówiąc byłem zaskoczony gdy zobaczyłem u Ciebie chęć zmiany, bo byłeś dla mnie 1 osobą do degrada, a tu proszę - Analny zaczął ogarniać, uspokoił się, dalej ma dobrą opinie na serwerze, więc da się? da się. Jak dla mnie na razie największa metamorfoza z osób znajdujących się w Administracji. Ode mnie zielone światełko, trzymaj tak dalej Powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Leć po flagi, powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi