Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - NICK

costa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Mateusz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ uważam, że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko, jestem osobą odpowiedzialną, która by się zajęła serwerem. Oczywiście to nie wszystko, lecz brak odpowiedniej siły przekonania jedynie mogę powiedzieć, jeżeli uda się dostać na to stanowisko to nie zawiedziecie się na swojej decyzji :)
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Mirage #2 
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Kiedyś, gdy byłem supportem itp, mogłem rzec, że nawet 9/10, lecz teraz po przerwie dłuższej mogę powiedzieć, że tak 7/10 lecz, gdy sobie będę mógł przypomnieć, będzie tak naprawdę lepiej :)
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli chodzi o to, to powiem, że niestety nie, ponieważ sam nie jestem jakoś bogaty, żeby wspierać serwera na X kwotę, aczkolwiek jeżeli zdarzy się potrzeba i będę, wstanie pomóc to zawszę coś dorzucę od siebie.
Coś o sobie: Cześć! Mam na imię Mateusz, mam 20 lat. Od zawsze, tak naprawdę lubię grać w gry, jak każdy inny chłopak czy dziewczyna. Moim zainteresowaniem na tę chwilę jest programowanie, chociaż kiedyś, gdy byłem, młodym chłopakiem to wolałem piłkę, ale gdy człowiek dorasta i przychodzi, czas wyboru wybrałem właśnie kierunek informatyka, z którym wiąże dalsze chwilę, jeżeli mogę tak to nazwać (zobaczymy jak długo). Lubię także imprezować, ale bardziej wolę grono swoich kolegów/przyjaciół, lubię także dziewczyny, chociaż nie chce się wiązać w związki, bo wolę się bawić XD sorry poniosło mnie bardzo haha, ale przejdźmy dalej, jestem osobą asertywną, kreatywną itp (nie będę się dalej rozpisywać nie dlatego że nie wiem, co mogę, jeszcze dodać tylko może, kogoś to zanudzić ewentualnie ma to gdzieś ta osoba). Dziękuje za uwagę i mam nadzieje, że do zobaczenia :))))))

• Ha ha 2
  • Zasłużony

najpierw złóż podanie na admina. potem próbuj sił na opiekuna

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]