Miss BRINA Opublikowano 5 Stycznia 2022 Miss Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Twój nick: brina 2. Nick oskarżonego: był to admin a jestem nowa więc nie wiem kto jest adminem 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 06.01.2021 między 00-0015 5. Powód skargi: obraza, wdawanie się w dyskusje z graczem 6. Opis sytuacji: Pewien gracz mnie zabił będąc na respie po czasie , powiedziałam że co on robi na respie i napisałam , jest admin a nie banuje osób, które stoją na respie po czasie( a to nie była jedną sytuacja , proszę przejrzeć demko) po czym admin odpisał mi żebym "zamknęła pizdę bo został zbanowany " 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Zrobiłam zdjęcie telefonem , nie chce się wstawić bo jest za duże ale mogę podesłać na priv dla kogoś kto będzie rozpatrywał tę skargę Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @ BRINA napewno w dobrym dziale to napisałaś? Chyba chodziło o serwer only dd2 a nie jailbreak. 1 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Miss Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, enp napisał: @ BRINA napewno w dobrym dziale to napisałaś? Chyba chodziło o serwer only dd2 a nie jailbreak. Tak pomyliłam działy , sorka zaraz przeniose 🤣 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi