Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Proponowałbym dodać jeden punkt w automatycznym wzorze, jeśli chodzi o "Podania na Opiekuna". Dokładniej to, by osoba składająca podanie musiała podać swój SID bądź swojego Steama, jeśli składa podanie na opiekuna jakiegoś serwera CSa. Zdziwiłem się, że takiego punktu nie ma i jak na moje to powinien być. Nie zawsze admin składa podanie i nie zawsze można wziąć jego SID z podania na admina Aktualny wzór: Imię: Wiek: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś o sobie: 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Raczej rzadko się zdarza, że admin nie pisze podania, a później składa podanie na opiekuna. Zdobyć steam id to nie jest żaden problem i nie rozumiem, dlaczego miałoby to być ważne w podaniu. Moim zdaniem podania powinny być schludne, przejrzyste i pełne w konkrety, a takie podpunkty, jak steam id, to zbędne "zaśmiecanie". Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zbędna propozycja przecież, osoba która ubiega się o rangę admina. I tak podaje swojego, sida albo steama, bez sensu jest podawać dwa razy to samo. Dlatego jestem na Nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi