Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SCREENY] - </3 (Ctac29) v33

Ctac29

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: </3 
Data i godzina: 06.01.2022 - 19:36:07

Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2804
Link do Screenów: https://www38.zippyshare.com/v/CrHjpirq/file.html
Wycinek z Konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:60586260'
[AMXBans] Your IP: 'hej'
[AMXBans] ===============================================
Coś od siebie: :(

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Trzecie ssy i to na dodatek od tego samego admina. @ OneShots zapraszam do rozpiski.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Co tu rozpisywac jak ktos moze mi wytlumaczyc skargi leca na tego gracza na u@ od zarabania wchodzac na speca patrzac na jego gre widac odrazu golym okiem ze Gra na odpale.

Mozna wszystkie jego gry zobaczyc  ze kolega leci na AntyFleschu to napewno kazdy admin to potwierdza. wychodzac na fleshu w smoke od grona on se leje po 3 heady. 

Rozpisac co do minuty nie moge z racji bledu ze nie wczytuje mi zapisane demka jezeli ma ktos mozliwosc prosze mi je podeslac a opisze co do sekundy.Wybaczcie jestem nie jedym Adminem na tym serwerze grajac reszta  ma w dupie tylko ja jakos reaguje na cokolwiek kazde zgloszenie sprawdzam pisze odpisuje.. Sorki ale mam jakis zrabany blad i nie moge otworzyc zapisanego demka. jezeli jest mozliwosc prosze o sprawdzenie tej mapki na ktorej dostal bana a zauwazycie ze kazde jedne ssy co dostal odemnie nie byly mylne oraz reszte ss . Pozdrawiam. sorki za slownictwo ale irytuje to na maxa SSy To jedna wielka paranoja w tym przypadku. Ale tylko tak da sie Zatrzymac Tego gracza w moim przypadku reszcie sie nie chce dlatego maja w 4literach.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Ja zapisałem demko na wszelki, mogę podesłać :kekw: XD

• Użytkownik

Gora moze otworzyc napewno zapisana gre :) lecz jak pisalem wzej mam jakis blad po weekendzie bedzie on wyjasniony poniewaz daje laptopa do Informatyka. Ato juz po czasie niestety ale podeslij sprawdze jeszcze raz bo w moim jest blad

• Użytkownik
3 minuty temu, Ctac29 napisał:

https://www108.zippyshare.com/v/Ub1ejrUS/file.html
Że ja Ci jeszcze pomagam haha ale jestem ciekawe co tam "dziwnego" zobaczysz. Prosze

Bardzo mi przykro blad dalej nic w tym wypadku nie zrobie lecz @ eSX  Warto Sprawdzic Demka z gier gdzie on ma ssy Jest od tego napewno jakis czlowiek co znajdzie czas.

Jak na moje i reszty graczy Po tylu banach warto a wiem jedno ze napewno nie myle sie co do jego odpalow Antyflesh Gwarantowany i kolega smiga ladnie na WH wiec jak pisalem wyzej prosze o sprawdzenie wyjatkowo z racji takiej ze mi wyskakuje caly czas jakis blad. 

• Użytkownik

No to u Ciebie się coś zjebało, bo mi normalnie otwiera, niech ktoś inny sprawdzi, nie mam nic do ukrycia i idę Ci na rękę x D a Ty i tak z tego nie korzystasz meh

@ OneShots

31 minut temu, OneShots napisał:

wchodzac na speca patrzac na jego gre widac odrazu golym okiem ze Gra na odpale.

To raczej nie powinnien być problem rozpisać jakiekolwiek demko, niekoniecznie z tej mapy co go zbanowałeś. Nie sugeruj się jakimiś normikami na serwerze, którzy tylko na u@ płakać potrafią, bo poziom na #2 jest żenujący, nawet ja tam po 70 fragów kręce. 

UB

PS: Zawsze możesz w przyszłości rozpisać go w dziale "zgłoś cheatera".

• Lubię to! 2
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]