Premium Str3fka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 1. Twój nick: Str3fka 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym dodać pod życzeniem szlugi żeby losowało od 1 do 300 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Bo nie będzie jak inaczej zbierać szlugów jak usuniecie prezenty to tylko za bunty i pojedynki fajna propozycja by umilała graczą rozgrywkę ponieważ by się szybciej zbierało na ulepszenia gangu i gang i skiny Myślę że fajna propozycja dla nowych graczy 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 7 Stycznia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jestem na nie jest to za op jako zdobywanie szlug. 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 a Ja jestem na tak, nie ma prezentów to nie ma szlugów. Co raz trudniej je zdobyć. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 jestem na tak bardzo ciekawa opcja według mnie ponieważ prezentów nie ma więc ciężko o te szlugi jedynie w pojedynku lub jako buntownik ale nie kazdy sie chce buntowac lub ma okazje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) /los, zabojstwo, asysta, zabawy, /daj, perki gangowe, życzenie, obstawianie, /misje, /exp Jak dla mnie to całkiem sporo opcji na zarobienie szlugów. Na nie. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez enp 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nawet i bez prezentów jak graliśmy to w ciągu jednego dnia byliśmy w stanie zdobyć +/- 2000 szlugów więc jest to zbędne. na nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SaneQ Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 jest wystarczająco dużo sposobów na zdobycie szlugow, wymienił je wyżej en.p ja również jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 moim zdaniem jest to spoko opcja ułatwi rozgrywkę osobą z mała ilością szługów ponieważ dogonią oni osoby z dużą ilością a osoby z dużą ilością nie będą tego potrzebowały bo mają szlugi i będą brać raczej pojedynki czy duszki jestem na tak Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na razie nope, jak bedzie serio za malo tych szlugow to napsizcie propozycje jeszcze raz, a zamienie był zgon z ruletki na jakies tam szlugi czyli bedzie wieksza szansa na wylosowanie szlug 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi