Użytkownik Mistrz998 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick: mistrz Nick oskarżonego: Admin techniczny jak miki Powód skargi: admin kilka razy z rzędu nie wykonuje celów mapy jakim jest rozbrojenie paki , oraz daje bez podstawne kicki Opis sytuacji: Ja grając po stronie tt po podłożonej już pace ,szukałem graczy ct aby ich zabić bo nie spieszno było im do paki. Ostatni został admin miki który kampil przy bramie na midzie , zabiłem go po czym przez mikro powiedziałem do paki bocie, bo któryś raz z kolei czekał tylko za dragami zamiast iść do paki. Dostałem zaraz potem bezpodstawnego kicka. Może to głupota ten kick ale wszyscy powinni być równi na serwerze … Data i godzina zdarzenia: 7 stycznia około 14 Miejsce zdarzenia: serwer only dd2 Dowody: amxbans jedynie co do kicka oraz gracze z serwera : Mała mi ,fetor ,3p! Gibon Coś od siebie: Szanujmy się , nazwanie kogoś botem to żadna obraza . Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Mistrz998 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka MałaMi Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Byłam wtedy na serwerze i mogę potwierdzić każdy powinien wykonywać cele a admin to w szczególności . To nie była pierwsza taka sytuacja . Co do kicka to według mnie bezsensowny . 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jak kilka razy nie do paki? Wtedy to byla pierwsza czy tam druga runda moja grana na tej mapie ( jak sie nie myle) i kampilem na midzie bo wiedzialem, że i tak nie ugram. Nie poszedłem do paki tylko kampiłem. Nie będę sie tutaj wyżalał czy cos, po prostu juz mnie ponioslo z tym kickiem i Przepraszam. więcej się już to nie powtórzy. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Przypomnę tylko, że ostatni gracz (zarówno w CT jak i w TT) nie musi wykonywać celów mapy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cikiewenrze Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Byłem również wtedy na serwerze i potwierdzam, że autor posta dostał bezpodstawnego kicka, a admin kampił zamiast lecieć do paki. Plus dla Admina, że przyznał się do błędu i przeprosił, ale jak mistrzu pisze każdy powinien być równy wobec prawa Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Wtrącę od siebie 3 grosze, bo już nie mogę patrzeć na powielanie głupoty, o której napisał @ kajaq . Jedyny punkt w regulaminie, który odnosi się do wykonywania celów mapy to "1.9 Wykonujemy CELE MAPY (TT podkłada bombę | CT rozbraja bombę)." W regulaminie nie ma mowy o tym, co napisał kajaq, wiele razy adminom mówiłem o tym na serwerze, a oni nadal powielają swój wymyślony podpunkt w regulaminie. Niech ich ktoś w końcu sprawdzi ze znajomości regulaminu, bo to porażka jest, że interpretują regulamin jak im to odpowiada. EDIT @ kajaq to było się chociaż doinformować co się dzieje, bo to co powiedział opiekun(swoją drogą już z permem na forum), a to co sie dzieje na forum i do czego gracze mają nakaz się stosować, to dwie różne sprawy. Sam tym przykładem pokazujesz, że nie znasz regulaminu, a polegasz tylko na tym, co powie ci opiekun. Poza tym powielałeś tą głupotę jeszcze przed tym jak wcześniejszy opiekun był opiekunem, więc nie mydl tym oczu innym. Nie jesteś pierwszy i nie jesteś jedyny, a można by się w końcu zreflektować i chociaż raz przeczytać dokładnie regulamin. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez eSX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) @ eSX dostaliśmy jaki czas temu informację od UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!sia, który był wówczas jeszcze opiekunem serwera, że mamy nie banować/kickować gdy ostatni gracz nie wykonuje celów mapy - to że nie znalazło się to w regulaminie to już nie moja wina, także odbij proszę Inni administratorzy serwera mogą to potwierdzić. @ Błaszczyk @ Guofa @ Krip EDIT: Tak jak pisałem na CB, mam ciekawsze zajęcia niż studiowanie zmian w regulaminie Skoro właściciel serwera wybrał opiekuna (który zrobił co zrobił, ale to inna bajka) i dostaliśmy od niego taki "przykaz" to dlaczego mam się do niego nie stosować ? Co do mojego wcześniejszego "bronienia" tego punktu, to również wspomniałem na CB, że źle przeczytałem regulamin i nie zauważyłem, że punkt ten został WYKREŚLONY z regulaminu. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez kajaq 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 @ MIKI Następnym razem wstrzymaj te emocje i nie nadużywaj flag. Nie mam zamiaru dawać minusa, to jedynie ostrzeżenie ustne. 57 minut temu, kajaq napisał: i dostaliśmy od niego taki "przykaz" to dlaczego mam się do niego nie stosować ? Dlatego że macie regulamin/zasady w dziale serwera i tego macie się trzymać. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi