Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Techniczny jak miki

Mistrz998

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: mistrz
Nick oskarżonego: Admin techniczny jak miki
Powód skargi: admin kilka razy z rzędu nie wykonuje celów mapy jakim jest rozbrojenie paki , oraz daje bez podstawne kicki
Opis sytuacji: Ja grając po stronie tt po podłożonej  już pace ,szukałem graczy ct aby ich zabić bo nie spieszno było im do paki. Ostatni został admin miki który kampil przy bramie na midzie , zabiłem go po czym przez mikro powiedziałem do paki bocie, bo któryś raz z kolei czekał tylko za dragami zamiast iść do paki. Dostałem zaraz potem bezpodstawnego kicka. Może to głupota ten kick ale wszyscy powinni być równi na serwerze …
Data i godzina zdarzenia: 7 stycznia około 14
Miejsce zdarzenia: serwer only dd2
Dowody: amxbans jedynie co do kicka oraz gracze z serwera : Mała mi ,fetor ,3p! Gibon
Coś od siebie: Szanujmy się , nazwanie kogoś botem to żadna obraza .

Edytowane przez Mistrz998
  • Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

Byłam wtedy na serwerze i mogę potwierdzić każdy powinien wykonywać cele a admin to w szczególności . To nie była pierwsza taka sytuacja . Co do kicka to według mnie bezsensowny .

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Premium
Premium

Jak kilka razy nie do paki? Wtedy to byla pierwsza czy tam druga runda moja grana na tej mapie ( jak sie nie myle)  i kampilem na midzie bo wiedzialem, że i tak nie ugram. Nie poszedłem do paki tylko kampiłem. Nie będę sie tutaj wyżalał czy cos, po prostu juz mnie ponioslo z tym kickiem i   Przepraszam.   więcej się już to  nie powtórzy. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Przypomnę tylko, że ostatni gracz (zarówno w CT jak i w TT) nie musi wykonywać celów mapy :)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Byłem również wtedy na serwerze i potwierdzam, że autor posta dostał bezpodstawnego kicka, a admin kampił zamiast lecieć do paki. 
Plus dla Admina, że przyznał się do błędu i przeprosił, ale jak mistrzu pisze każdy powinien być równy wobec prawa :) 

• Użytkownik

Wtrącę od siebie 3 grosze, bo już nie mogę patrzeć na powielanie głupoty, o której napisał @ kajaq . Jedyny punkt w regulaminie, który odnosi się do wykonywania celów mapy to "1.9 Wykonujemy CELE MAPY (TT podkłada bombę | CT rozbraja bombę)." W regulaminie nie ma mowy o tym, co napisał kajaq, wiele razy adminom mówiłem o tym na serwerze, a oni nadal powielają swój wymyślony podpunkt w regulaminie. Niech ich ktoś w końcu sprawdzi ze znajomości regulaminu, bo to porażka jest, że interpretują regulamin jak im to odpowiada.

EDIT

@ kajaq to było się chociaż doinformować co się dzieje, bo to co powiedział opiekun(swoją drogą już z permem na forum), a to co sie dzieje na forum i do czego gracze mają nakaz się stosować, to dwie różne sprawy. Sam tym przykładem pokazujesz, że nie znasz regulaminu, a polegasz tylko na tym, co powie ci opiekun. Poza tym powielałeś tą głupotę jeszcze przed tym jak wcześniejszy opiekun był opiekunem, więc nie mydl tym oczu innym. Nie jesteś pierwszy i nie jesteś jedyny, a można by się w końcu zreflektować i chociaż raz przeczytać dokładnie regulamin.

Edytowane przez eSX
  • Super 1
  • Użytkownik

@ eSX dostaliśmy jaki czas temu informację od UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!sia, który był wówczas jeszcze opiekunem serwera, że mamy nie banować/kickować gdy ostatni gracz nie wykonuje celów mapy - to że nie znalazło się to w regulaminie to już nie moja wina, także odbij proszę :) 

Inni administratorzy serwera mogą to potwierdzić. @ Błaszczyk  @ Guofa  @ Krip

EDIT: Tak jak pisałem na CB, mam ciekawsze zajęcia niż studiowanie zmian w regulaminie :) Skoro właściciel serwera wybrał opiekuna (który zrobił co zrobił, ale to inna bajka) i dostaliśmy od niego taki "przykaz" to dlaczego mam się do niego nie stosować ? 

Co do mojego wcześniejszego "bronienia" tego punktu, to również wspomniałem na CB, że źle przeczytałem regulamin i nie zauważyłem, że punkt ten został WYKREŚLONY z regulaminu. 

Edytowane przez kajaq
  • Lubię to! 2
  • Zasłużony

@ MIKI  Następnym razem wstrzymaj te emocje i nie nadużywaj flag. Nie mam zamiaru dawać minusa, to jedynie ostrzeżenie ustne.

57 minut temu, kajaq napisał:

i dostaliśmy od niego taki "przykaz" to dlaczego mam się do niego nie stosować ? 

Dlatego że macie regulamin/zasady w dziale serwera i tego macie się trzymać.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]