Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Twój nick: Paweł Szmit Nick oskarżonego: @ shinga Powód skargi: Wyzerowanie punktów reputacji Opis sytuacji: Wchodzę sobie oddać głosy na serwery, patrzę ktoś opublikował na mojej osi czasu to sprawdziłem, a tu 0 reputacji! Data i godzina zdarzenia: 07 stycznia 2022 16:30 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: mój profil https://strefaskilla.pl/profil/11335-pawełszmit/ Coś od siebie: Ja rozumiem dostałem ostrzeżenie, o jeden dzień pomyłki w głosowaniu na serwerach, ale to nie pretekst by usuwać mi wszystkie reputacje co zgarnąłem przez dwa lata! W regulaminie nic takiego nie ma, że za pomyłkę wyzerujecie mi reputacje. Proszę o przywrócenie moich punktów reputacji, ostrzeżenie odrobię jak zawsze bo powiedziałem chcę być z Wami dalej współpracować. Dziękuję i Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie wiem jakim cudem mogłeś się pomylić skoro jesteś z nami tyle czasu. Za pomyłki się płaci, wcześniej jedna osoba również oszukała podczas głosowania, jej również zostały cofnięte reputację. Nie masz immunitetu aby ciebie traktować łagodniej z racji, że siedzisz tutaj dosyć długo. 'Proszę o przywrócenie moich punktów reputacji' Jeśli trivor przywróci ci reputacje, to automatycznie sam dodam lajki osobie która postąpiła dokładnie tak samo jak ty. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, shinga napisał: Nie wiem jakim cudem mogłeś się pomylić skoro jesteś z nami tyle czasu. Za pomyłki się płaci, wcześniej jedna osoba również oszukała podczas głosowania, jej również zostały cofnięte reputację. Nie masz immunitetu aby ciebie traktować łagodniej z racji, że siedzisz tutaj dosyć długo. Odrazu widać, że nie pałasz do mnie dobrą chęcią 7 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Wyzerowanie całkowicie punktów reputacji za jeden nie oddany dzień głosów czy to z pomyłki czy nawet specjalnie to zbyt surowa kara. Zostanie Ci zwrócona reputacja tyle ile miałeś i odejmiemy od tego minus 1000, zapobiegawczo żebyś na przyszłość pamiętał sprawdzać czy na pewno oddałeś głos lub po prostu nie oszukiwał (A koledze innemu, ktoremu kiedys wyzerowalismy to przez pare dni oszukiwał, wiec to byla w ogóle inna sytuacja) Skarge daje jako odrzucona, bo dzialania shingi byly sluszne, tylko zbyt duzym rozmachem. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi