Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - shinga

Paweł Szmit

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

Twój nick: Paweł Szmit
Nick oskarżonego: @ shinga
Powód skargi: Wyzerowanie punktów reputacji
Opis sytuacji: Wchodzę sobie oddać głosy na serwery, patrzę ktoś opublikował na mojej osi czasu to sprawdziłem, a tu 0 reputacji!
Data i godzina zdarzenia: 07 stycznia 2022 16:30
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody: mój profil https://strefaskilla.pl/profil/11335-pawełszmit/
Coś od siebie: Ja rozumiem dostałem ostrzeżenie, o jeden dzień pomyłki w głosowaniu na serwerach, ale to nie pretekst by usuwać mi wszystkie reputacje co zgarnąłem przez dwa lata! W regulaminie nic takiego nie ma, że za pomyłkę wyzerujecie mi reputacje.

Proszę o przywrócenie moich punktów reputacji, ostrzeżenie odrobię jak zawsze bo powiedziałem chcę być z Wami dalej współpracować. Dziękuję i Pozdrawiam!

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Nie wiem jakim cudem mogłeś się pomylić skoro jesteś z nami tyle czasu. Za pomyłki się płaci, wcześniej jedna osoba również oszukała podczas głosowania, jej również zostały cofnięte reputację. Nie masz immunitetu aby ciebie traktować łagodniej z racji, że siedzisz tutaj dosyć długo. 

'Proszę o przywrócenie moich punktów reputacji' Jeśli trivor przywróci ci reputacje, to automatycznie sam dodam lajki osobie która postąpiła dokładnie tak samo jak ty.

• Ha ha 1
  • Stały Bywalec
1 minutę temu, shinga napisał:

Nie wiem jakim cudem mogłeś się pomylić skoro jesteś z nami tyle czasu. Za pomyłki się płaci, wcześniej jedna osoba również oszukała podczas głosowania, jej również zostały cofnięte reputację. Nie masz immunitetu aby ciebie traktować łagodniej z racji, że siedzisz tutaj dosyć długo. 

Odrazu widać, że nie pałasz do mnie dobrą chęcią ;)

• Ha ha 7
  • WTF 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Wyzerowanie całkowicie punktów reputacji za jeden nie oddany dzień głosów czy to z pomyłki czy nawet specjalnie to zbyt surowa kara. 

Zostanie Ci zwrócona reputacja tyle ile miałeś  i odejmiemy od  tego  minus   1000, zapobiegawczo żebyś na przyszłość pamiętał sprawdzać czy na pewno oddałeś głos lub po prostu nie oszukiwał

(A koledze innemu, ktoremu kiedys wyzerowalismy to przez pare dni oszukiwał, wiec to byla w ogóle inna sytuacja)

Skarge daje jako odrzucona, bo dzialania shingi byly sluszne, tylko zbyt duzym rozmachem.         

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • WTF 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]