Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Jacek

Jacek_ss2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Jacek
Admin banujący:  Oyvatto ^Osu
Serwer: ss2
Data zdarzenia: 08.01.2022
Opis sytuacji: Osu był bardzo zdziwniony ze w momencie jak jest na ninjy to ja go widze i podejrzewal mnie o bana, nie widzialem go w pelni lecz taka tzw poswiate, chcialem mu to udowodnic robiac screna itd ale postanowil ze sobie sprawdzi demko. Zadnych botow itd itp nie posiadam i nigdy nie uzywalem. Proponuje dla weryfikacji umozliwienie mi przeprowadzenie konfrontacji i udowodnienie w jaki sposob ja widze graczy grajacych na klasy ninja. Na discordzie mogę udostepnic caly swoj ekran i oczekuje konforntacji ;)
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

Edytowane przez Jacekss2x
  • Lubię to! 2

Sygnaturka-Jacek.png

• Użytkownik

http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2201081419-surf_gamma_b2-1641647940-1641649320.zip

19:55  -  19:57  Ewidentny wh opcjonalnie software pytając cię czy mnie widzisz odpowiedziałeś, że widzisz całego także stawiam na to 2. Dziwnym trafem nikt nic nie widzi tylko ty poświaty, a 2 min przed tym mówiłeś, że mnie widzisz ,,normalnie" coś tu nie tak chyba ?

#edit 1 co do poświaty po zabiciu mnie twierdziłeś, że mnie widzisz całego ( nie było mowy o poświatach sam nalegałeś bym hltv sprawdził, że jestem widoczny ... no i sprawdziłem ) i mi udowodnisz ss na dc także możesz je tu podesłać ;) 

Zostawiam to ubt

Edytowane przez Oyvatto
  • Użytkownik
11 minut temu, Oyvatto napisał:

http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2201081419-surf_gamma_b2-1641647940-1641649320.zip

19:55  -  19:57  Ewidentny wh opcjonalnie software pytając cię czy mnie widzisz odpowiedziałeś, że widzisz całego także stawiam na to 2. Dziwnym trafem nikt nic nie widzi tylko ty poświaty, a 2 min przed tym mówiłeś, że mnie widzisz ,,normalnie" coś tu nie tak chyba ?

Zostawiam to ubt

Przecież sam ReseT mowił ze widać poświate tak samo jak ja, dawaj zrobimy konfrontacje i udostepnie ci swój ekran na discordzie i zrozumiesz moze wtedy

edit.2 wiesz jak wyglada gracz w momencie kiedy ma perk przyczajony snajper??? to ja wlasnie Cie w ten sposob widzialem czyli calego ale przezroczystego jak poswiate.

edit.3 " mi udowodnisz ss na dc także możesz je tu podesłać " - daj mi unbana a wejde na serwer i Ci zrobie te screny i tu wstawie ;p

Edytowane przez Jacekss2x

Sygnaturka-Jacek.png

• Użytkowniczka

Popieram, Jacek gra kupe czasu na serwerze i dużo osób może potwierdzić że jest czysty. Ninja czasem się buguje i normalnie widać gracza, poza tym widać też cień, wiem bo też grałam ninją i łatwo było mnie ustrzelić:)

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Użytkownik

Może i nie powinienem się w tym dziale wypowiadać, bo to nie moja sprawa, ale jako były opiekun wypowiem się. Ban jest niesłuszny, nie ma to nic związanego z WH czy jakimkolwiek innym czitem tylko to zwykły bug klasy. Ja zawsze widziałem, nie wiem od czego to zależy, czy vipy widzą czy nie, ale prawie każdy vip zawsze widział klasę, która powinna być niewidzialna. Skoro taki super z Ciebie opiekun powinieneś wiedzieć takie rzeczy. Bardzo wiele godzin na serwerze masz przegrane XDDD umiesz chociaż ftp odpalić? Żenada, banujesz bez jakiegokolwiek pojęcia co się dzieje na serwerze. 

/edit:

doszły mnie także słuchy, że reklamujesz serwer surf sieci K******y.eu,

" ze jest serwer ss2 co jego kumpel dziki zalozyl i ze kozak only ss2"

nie wiem czy to prawda, ale możliwe, że jest w logach, gdyby było 

"Reklama --> Ban od 3 dni do tygodnia. Nieumyslna reklama(typu bind) - ban 1h + usunięcie binda" no to ups.. chociaż pewnie i tak byś sam usunął logi xD

Uprzedzając pytania, chciałem usunąć klasę przez błędy, ale gracze nie pozwolili, bo mimo, że ich widać to lubią tą klasę. 

Zapraszam do wypowiedzi panie @ Oyvatto

a i bym zapomniał bug nie będzie widoczny na HLTV, które ma 3k ms pingu.

Edytowane przez xyzz^
  • Super 1
  • Użytkownik
4 minuty temu, xyzz^ napisał:

Może i nie powinienem się w tym dziale wypowiadać, bo to nie moja sprawa, ale jako były opiekun wypowiem się. Ban jest niesłuszny, nie ma to nic związanego z WH czy jakimkolwiek innym czitem tylko to zwykły bug klasy. Ja zawsze widziałem, nie wiem od czego to zależy, czy vipy widzą czy nie, ale prawie każdy vip zawsze widział klasę, która powinna być niewidzialna. Skoro taki super z Ciebie opiekun powinieneś wiedzieć takie rzeczy. Bardzo wiele godzin na serwerze masz przegrane XDDD umiesz chociaż ftp odpalić? Żenada, banujesz bez jakiegokolwiek pojęcia co się dzieje na serwerze. 

Dzięki, nareszcie osoba która ma pojecie o tym serwerze i o jego bledach sie wypowiedziala <3 

Sygnaturka-Jacek.png

3 minuty temu, xyzz^ napisał:

Ban jest niesłuszny, nie ma to nic związanego z WH czy jakimkolwiek innym czitem tylko to zwykły bug klasy. Ja zawsze widziałem, nie wiem od czego to zależy, czy vipy widzą czy nie, ale prawie każdy vip zawsze widział klasę, która powinna być niewidzialna. 

Podpisuję się pod tym, klasa jest strasznie zabugowana, jak tam grywałem to też dość często widziałem ninje. Ub

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]