Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 8 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 {Q&A} [P] Masz jeszcze gdzieś pochowane rysoraki z dzieciństwa? Tak [P] Ile jeszcze serwerów chcesz oddać? A oddałem jakieś? Ja to chętnie kupie nowe rozkręcone jakby ktoś miał to dajta znak xd [P] Pokażesz się nam kiedyś? Przyjedź do Wro [P] Jaki gatunek muzyki lubisz słuchać? Hiphopy różne i radiówki [P] Często zamawiasz jedzenie na dowóz? Tak, chociaż ostatnio na odbiór lub w lokalu [P] Kto najbardziej Cię wkurza na forum? No @ Dusia , a kto inny. Ewentualnie @ Mikołajek [P] Kim jesteś z zawodu? Nikim Informatyka 2 rok studia [P] Gdzie pracujesz? No tutaj przecież na sieci [P] Masz jakieś plany na następne serwery( jeśli tak to jaki tryb) Mirage #3 lub kupno rozkręconych byle jakich [P] Ulubiony kolor? Niebieski chyba [P] Komu z forum ufasz najbardziej ( nie licząc Dusi ) Nie można nikomu tutaj ufać za mocno póki go w rlu nie poznasz Za dużo mnie melepet w chu*a już w świecie sieci porobiło [P] Ciężko jest prowadzić tyle serwerów? Jak nie mam opiekunów ogarniętych to tak, jak mam to oni to można powiedzieć prowadzą [P] Ulubione danie? ymm nie wiem w sumie, ostatnio w chińczykach jakaś wołowinka albo kurczak [P] Cola czy Pepsi? Pepsi [P] Czy zorganizujesz kiedyś spotkanie dla ludzi z forum? Zależy ile będzie chętnych [P] Wymarzone miejsce jakie byś chciał odwiedzić? Amerikano [P] Twoja ulubiona marka samochodu to? BMW, audi [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? Tutaj xd [P] Czy masz jakieś Hobby? Można powiedzieć, że sieć to moje Hobby, ale też siłka [P] Skoro matka ziemia, to czemu ma jądro? Może jest transem [P] Czemu nie ma idealnych ludzi na świecie? Bo świat zmierza w złym kierunku [P] Jeśli dwóch czytelników w myślach czyta sobie nawzajem w myślach, to czyje myśli czytają? No drugiej osoby i swoje [P] Czy istnieje cos bardziej wartosciowego, co kobieta moze wniesc do zwiazku, niz dziewictwo? nwm, dziecko [P] Jak jedno z bliźniaków syjamskich zostanie skazane na więzienie to co z tym 2? Chodzi po wolności [P] Czy im więcej samobójców, tym mniej samobójców? Tak [P] Co jeżeli tlen śmierdzi, tylko przez lata przyzwyczailiśmy się do tego zapachu, i dlatego małe dzieci tak mocno płaczą, ponieważ nie mogą wytrzymać tego smrodu? Nie ma o tym w biblii [P] Jeśli kobieta ma zawsze rację, a facet się ciągle myli, to jeśli facet przyzna kobiecie rację, to się myli czy nie? Wtedy ma racje [P] Skąd niewidomi wiedzą, że dostatecznie się podtarli w toalecie? Palcem dotykają i oceniają [P] Jeśli kobieta w ciąży idzie pływać to czy czyni ją to ludzką łodzią podwodną? co [P] Czy pomarańcze nazywane są pomarańczami, ponieważ pomarańcze są pomarańczowe czy kolor pomarańczowy nazywany jest pomarańczowym, bo pomarańcze są pomarańczowe? wez nie mecz xd [P] Podobały się pytanka? nie, wtf, na filozofii jakiejs jestes? [P] Twój obecny samochód? BMW e90 [P] Przyjąłbyś mnie znowu? Nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy xd [P] Czy byłem w top3 j@? a byłes j@? [P] Twoje marzenie? brak [P] Ulubiony kolor? wyżej [P] Lubisz mnie? kocham [P] Ulubiony owoc? agrest? nie wiem, jakieś kwaśne [P] Twoje ulubione państwo w Europie? Nie mam [P] Czym interesowałeś się za młodego? Graniem [P] Czym się zajmujesz na co dzień? Pracuje, ogarniam forum, ogarniam @ Dusia [P] Jakie jest twoje największe osiągnięcie życiowe? Już pół roku bez kropli alko [P] Jakie masz plany na przyszłość? Dobrze zarabiać i sobie fajnie żyć [P] Planujesz sprzedać jakiś serwer? Nie [P] Miałeś jakieś problemy z policją? Tak [P] Jaki był twój największy błąd życiowy Romansowanie z jakimiś głupimi laskami przez neta [P] Jaki podpunkt karny złamałeś za małego? Pewnie za pierwszych dni zakłócenie ciszy nocnej [P] Czy akceptujesz i tolerujesz osoby LGBT+ Niech sobie będą, nie mam jakiejś opinii negatywnej ani pozytywnej. Neutralnie [P] Ile chciałbyś mieć lat a ile masz? 25. a chciałbym z 19 [P] Żurek czy Wodzionka Żurek [P] Za co cenisz swoją sieć? Za to, że pnie się ciągle w góre, a nie upada jak większość [P] Miami, czy Dubaj? Dubaj [P] Z Dusią jesteś tak? Tak [P] Kogo lubisz z sieci, lub kogo poznałeś w realnym życiu No Dusie i kiedyś jakiegoś chłopa, bo się okazało że do klasy z nim chodzę [P] Skąd jesteś? Urodzony w Świdnica, zamieszkały koło Wrocławia [P] Gdzie mieszkasz? Koło Wrocławia Sory, za niepisanie czasem znaków interpunkcyjnych, czy tam z małej litery zdania, ale zmęczony jestem i mi się nie chce klikać xd Nominuje @ Kacperek były moderator 2 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 5 minut temu, Trivor napisał: [P] Czy byłem w top3 j@? a byłes j@? Ejj no, nie kłam kłamczuchu, mam screeny haha 5 minut temu, Trivor napisał: Nominuje @ Kacperek były moderator O niebieskim zapominasz ciągle hihi 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 8 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 romansowanie z laskami XD Nie przypuszczałbym, że masz 25 lat . Myślałem, że ty młody chłopak jesteś 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 2 godziny temu, Trivor napisał: [P] Twoja ulubiona marka samochodu to? BMW, audi jaki wiesniak XD 2 godziny temu, Trivor napisał: [P] Ciężko jest prowadzić tyle serwerów? Jak nie mam opiekunów ogarniętych to tak, jak mam to oni to można powiedzieć prowadzą XDD 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 7 godzin temu, Kacperek napisał: O niebieskim zapominasz ciągle hihi Może po prostu nie chce tego pamiętać _________________ A co do odpowiedzi to treściwie jak zawsze xDD 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi