Użytkownik monogotbanned Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Katerina Petrova Nick admina banującego: reflexiVe Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm Czas oraz data bana: 01-08-22 18:16 Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE/CACHE] Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:197679944&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/monohack Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: no ze bana mam Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): tyle razy co juz pisalem opis ze mi sie nie chce macie filmik z jakimis smiesznymi kilami z 2 dni XDD ale to juz serio sie nudne robi FILMIK Z KILAMI ✿•.¸,¤°`°¤,¸.•✿✿••✿✿`•.¸,¤°`°¤,•✿ ✿•.¸,¤°`°¤,¸.•✿✿••✿✿`•.¸,¤°`°¤,•✿ EDIT DLA PRZYGŁUPA 0.20 bo od 50 sekund strzelalem przez tego boxa XDDDD 0.40 BO WCZESNIEJ SIE Z NIM STRZELALEM TO ZAWROCILEM ?????????? 0.48 tu bylem ciekawy co napiszesz, ale aimbot tak nie dziala celownik nie zatrzymal sie nawet na milisekunde na glowie i przelecial przez nia trafiajac w idealnym momencie, aimbot tak nie dziala XDD IMO admin do kosza bezsensowne wyssane z palca rozpiska zeby tylko byla (za malo akcji) pol serwera po moim movemencie poznaje ze to ja i wiedza ze strzelam sobie przez sciany dla beki krece sie i trafiam ;D pozatym tak naprawde mozesz sie odwolac tylko do ostatniego clipu bo gdyby nie to ze clipuje jakies smieszne flicki nigdy bys nie znalazl innych akcji, wydaje mi sie ze 1 akcja to rroche malo do permowania Edytowane 9 Stycznia 2022 przez monogotbanned 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 @ reflexiVe 24h Planujesz kogoś wkoncu rozpisać? Czy nie bardzo. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik reflexiVe Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nie robi się nudne, bo z tego co mi wiadomo to nie pierwszy raz. Patrząc na twój filmik, który dodałeś - 0.20 - Skąd info, że tam jest? Strzeliłeś przed w skrzynkę akurat w głowę przeciwnika. 0.40 - Wróciłeś się do dżungli sprawdzić specjalnie kuchnie wiedząc, że przeciwnik idzie Ci na plecy. Wyszedłeś wcelowany. 0.48 - Aimbot? Celownik leciał idealnie na głowę przeciwnika, niestety ale widać to. Akurat treści w filmik wstawiłeś, więc oszczędziłeś mój czas. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) 0.20 -b 0.40 -b 0.48 -b Rozpisuj demko a nie wycinki gry z filmiku xDDDDDDDD Nic nie ma Edytowane 9 Stycznia 2022 przez SADZIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi