Użytkownik dejwidxpompax Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1. Nick: DeJwIdXPoMpA 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker Kliknij: GT 4. Twoja znajomość zadań strażnika: straznik ma uspokoajak ludzi na serwerze banowac ludzi chociaz nie wiem czy na tym serwerze 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: 6. Doświadczenie: 7/10 teraz sie poprawila 7. Mikrofon (Obowiązkowy): mam 8. Składka (Tak/Nie): nie 1 6 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek +/- GT - jak cos to jego GT https://www.gametracker.com/player/DeJwIdXPoMpA/54.38.135.53:27015/ Twoja znajomość zadań strażnika: ale to miałeś napisać twoje znajomości | Regulamin - Nie wiem czy się zapoznałeś bo nie napisałeś NIE PRZECZYTANY Doświadczenie - ? Mikro + Składka - Jestem Na NIE Co to za w ogóle podanie pisane nie wiem jak wtf nic się nie można z niego dowiedzieć Pograj na serwerze Nie widziałem cię w ct ani razu pograj na serwerze i w ct popraw swoje podanie i będę na tak Jak coś to Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Po prostu Mogłeś edit zrobić Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Str3fka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejwidxpompax Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 2 minuty temu, Str3fka napisał: Wiek +/- GT - jak cos to jego GT https://www.gametracker.com/player/DeJwIdXPoMpA/54.38.135.53:27015/ Twoja znajomość zadań strażnika: ale to miałeś napisać twoje znajomości | Regulamin - Nie wiem czy się zapoznałeś bo nie napisałeś Doświadczenie - ? Mikro + Składka - Jestem Na NIE Co to za w ogóle podanie pisane nie wiem jak wtf nic się nie można z niego dowiedzieć Pograj na serwerze Nie widziałem cię w ct ani razu pograj na serwerze i w ct popraw swoje podanie i będę na tak GT to wiem ze zle doswiadczenie mi sie poprawilo lepiej gram mikro mam skladka na nie bo nie wiemczy nie zrezygnuje po jakims czasie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 11 minut temu, Str3fka napisał: Co to za w ogóle podanie pisane nie wiem jak wtf nic się nie można z niego dowiedzieć Twoje wypowiedzi też ciężko się czyta Przykro mi bardzo, ale patrząc na twoje podanie można wywnioskować jak będziesz się sprawował na funkcji strażnika. W CT nie bardzo ogarniasz (Masz okropne lagi). Wiek też taki średni, składki nie będziesz płacił, regulaminu zapewne też nie przeczytałeś patrząc na twoją grę na JB. Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejwidxpompax Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, happy.dll napisał: Twoje wypowiedzi też ciężko się czyta Przykro mi bardzo, ale patrząc na twoje podanie można wywnioskować jak będziesz się sprawował na funkcji strażnika. W CT nie bardzo ogarniasz (Masz okropne lagi). Wiek też taki średni, składki nie będziesz płacił, regulaminu zapewne też nie przeczytałeś patrząc na twoją grę na JB. Jestem na NIE jak bym skladek nie placil wct moge grac mam mikro regulamin przeczytalem ogarniam to co 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek + gt +/- znajomosc - składka - (jest obowiązkowa) mikrofon + Niestety jestem na nie. Popraw gt to bede na tak Wypowiadanie sie w swoim podaniu? powinno odrazu zostac odrzucone poza tym podanie napisane byle jak 4.9 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach Edytowane 8 Stycznia 2022 przez AnalnyDestrojer64 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wypowiadasz się we własnym podaniu, nie ma co tu kwestionować. WIELKIE NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi