Użytkownik jackobi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nick: jackobi Data i godzina: przed chwilą Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów: https://easyupload.io/n8l731 Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Sir Niczek [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:87545162' [AMXBans] Twoje IP: '217.171.61.230' [AMXBans] =============================================== Coś od siebie: @ Shoter @ eSX Zapraszam tutaj każdego admina z coda, zamierzam przedstawić to obrazkami bo z czytaniem chyba macie problem. @ skowron @ ZawadOne @ ReVv @ Lucaxx9 @ ILUZJON @ Mistrzu @ ^Lolek^ @ Frank @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Tragedia @ Criminal @ Patyk97 @ Cyk @ SirNiczek @ eX_ @ Maniaczek Cześć to ja, Kuba - były profesjonalny gracz csgo Jeszcze pół roku temu topka Polski i świata na platformie faceit.com : Co więcej posiadam konto steam na którym gram na Waszym serwerze(można z niego wyczytać wszystkie te informacje) : https://steamcommunity.com/id/_jackobi_ Nie po to płacę za te wszystkie premki i vipy, żeby dostawać ssy raz dziennie, dlatego bardzo proszę - przestańcie. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 ss? @ SirNiczek Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 @ LAN_CIECHOCINEK2K2 To jest zwykły ban za czitowanie, a nie ssy. Jutro rozpisze demka, gdyż mam na to 24h, a dzisiaj już nie mam po prostu ja to czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik jackobi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie no super Konto warte przez gry i zgrindowanego csa lekko kilka tysięcy + dowód na zajebiście wysoki skill level, a Ty chcesz demo rozpisywać ? Żałosne, nie trzyma się to kupy ani trochę. Jakbym chciał latać odjebany to bym ustawił sobie dynamiczne IP i ściągnął csa na non steamie. Kolejne 24h w których nie mogę używać usług za które zapłaciłem. Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 8 Stycznia 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 58 minut temu, jackobi napisał: Coś od siebie: @ Shoter @ eSX Zapraszam tutaj każdego admina z coda, zamierzam przedstawić to obrazkami bo z czytaniem chyba macie problem. Jaki problem z czytaniem ? Nie interesuje mnie kim jestes w co gdzies kiedys znaczyles czy znaczysz. Admin ktory dal Ci bana czy cos ma do tego prawo i na next grzecznie sie odwolaj i nie placz tylko poczekaj czy da Ci UB czy Cie rozpisze... I sie rowniez ogarnij jesli chodzi o jakies zaznaczanie administracji czy cos bo nie kazdy tak jak Ja ma ochote czytania Twojego plakania i kim nie jestes x D Polecam Melise, dobranoc. 4 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Po uzgodnieniu z @ Mlynek prosiłbym @ jackobi o wrzucenie pova które z automatu nagrywa się po wejściu na serwer pod nazwą "COD_201_STREFA_SKILA.dem" które znajdziesz w folderze cstrike 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zapodaj @ jackobi POV i bedzie sprawa rozstrzygnieta Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik jackobi Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @ Mlynek Jasne - https://easyupload.io/k4oo9k Właśnie problemem jest podejście do sprawy jak kolegi patyka - admin powinien przed zbanowaniem myślę sprawdzić steama podejrzanego, cokolwiek. "Nie interesuje mnie kim jestes w co gdzies kiedys znaczyles czy znaczysz" - To pokazuje jedynie ignorancje administracji. To chyba logiczne że typ z 7k godzin umie strzelać i ma słuchawki. Ten serwer jest na prawdę spoko i jest mi przykro, że nie mogę normalnie poczilować tylko co chwilę jakiś ban bez sensu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) To tak podejrzewałem Cię o triggera, aimlocka i wh: -------------------------- POV: 2:54 już celujesz w typa, lecz za ścianą pojawił się drugi i aimlock zadziałał Ci na tego za ścianą 2:57 pojawia się więcej typa na horyzoncie i trigger przestał Ci działać (na zwolnionym tempie do 1/4 można idealnie zobaczyć jak celownik lata po głowach) Po chwili od tamtej sytuacji jak zrobiło się mniej typa i stał jeden przed drugim to wystrzeliwujesz ich jak kaczki cała ta akcja była podejrzana i wg mnie zasługiwała na bana (normalnie byłyby to ssy, lecz wiedząc ile razy już je miałem nie miało to żadnej różnicy, ponieważ i tak bym musiał rozpisywać) 3:17 aimlock zadziałał na typa najdalej od Ciebie też podejrzane (chodzi o sytuacje gdy zabija gościa z modelem TT to aimlock działa na tego z tyłu) 3:20 widać jak celownik lata Ci za typem który jest za ścianą lecz coś Ci nie strzela, następnie po wychyleniu długo myślisz nad oddaniem strzału gdyż znów jest 2 typa i trigger znów wariuje, normalnie strzelasz we wszystkich z refleksem Boga Chwile po tych akcjach prawdopodobnie zauważyłeś, że jest admin na serwerze gdyż dałem kicka dla gracza i Twoja gra znacznie się uspokoiła 9:45 wyjście idealnie wcelowanym Później do końca demka nic ciekawego się już nie dzieje, prawdopodobnie speszyło Cię to, że gracze zaczęli gadać na Twój temat, że latasz odpalony. Chciałem jeszcze dodać rozpiskę z 2 innych map, lecz niestety HLTV nie domaga już w tych czasach i jest strasznie zlagowane więc niestety musi to wystarczyć (Jeżeli nie wystarczy oczywiście rozumiem, lecz będę przyglądać się dla gracza) -------------------------- Dostałeś bana za to, że tak pięknie grałeś przed informacją o adminie na serwerze, a następnie zacząłeś grać jak przeciętny gracz, po każdym moim dedzie grałeś zdecydowanie inaczej niż wcześniej. A co do "ignorancji" administracji, to jak dla mnie możesz być matką Teresą z Kalkuty ale i tak będę Cię traktować jak każdego innego. To, że może kiedyś miałeś jakąś historię z esportem lub że masz ponad 7k godzin w csie nie oznacza, że nie skusi Cię się odpalić. Jeżeli uważasz, że ze względu na swój staż będziesz traktowany lepiej niż inni to się mylisz. Zwykły "jasiek" albo taki "PRO PLEJER" jak Ty będzie przeze mnie traktowany na równi, jak nie pasuje to pakuj walizki i "tam są drzwi" tyle ode mnie Edit: Poprawa kilku błędów Edytowane 9 Stycznia 2022 przez SirNiczek 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 2:54 Można odnieść wrażenie, że dalszy model odciągnął celownik, ale z drugiej strony ten bliżej dopiero co się zatrzymał, możliwe, że gracz chciał zrobić po prostu korektę B+/- 2:57 Nie jestem w stanie za to dać B+, B+/- max. 3:17 B- 3:20 B- 9:45 Jak ktoś zna mape, to wie gdzie prefire'ować B- Pierwsza i druga czasówka najciekawsza, ale potem się zrobiło nudno. Możliwe, że gracz się przestraszył admina albo tamta akcja to czysty przypadek... Za to demo nie jestem w stanie podtrzymać bana, ub. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi