Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - NICK Patyk97

Patyk97-Sławek

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

1. Nick: Patyk97
2. Kto nadał warna:  @ fluxx  
3. Czas: 2022.01.09 godz: 00:22
4. Powód: Spam/ do tego dostalem regulke ze nie moge sie niby wypowiadac xd  4.6[B]
5. Dowody/SS:

6. Cos od PAtyk97: Witam apropo warnow rozdawania i upominania ogolnie jesli chodzi o siec . Bedac adminem Cod Mod-a 201lv gdzie gosciu mnie oznacza ktory sie odwoluje obraza mnie ze nie umiem niby czytac... i mu nie moge odpowiedziec wytlumaczyc czy cos bo dostaje warna  ??...-SMIESZNE...

5.8 Każda osoba pełniąca funkcje od admina serwera wzwyż oprócz Właściciela Serwera ma obowiązek odrobienia otrzymanego ostrzeżenia w czasie nie dłuższym niż okres dwóch tygodni. W innym przypadku osoba traci pełnioną funkcję/range.   --- jak nie zaplace 4zl nie mam admina to tako x D bo ogolnie najlepiej wgl sie nie wypowiadac pod serwerem gdzie masz admina czy nawet nie udzielac sie nie pomagac i nie odp na jakies pytania jakby mial bo odp skutkuje SPAMEM... i wgl porazka

To takie pytanie po co komus ranga Admin Cod MOd201 czy Admin DD1#1 np na forum jak tak na prawde nie mozna sie wypowiadac pod postami czy nawet udzielic pomocy wskazowki -bo odp 1 wiadomoscia i bd spam albo ze po co wgl sie udzielasz jak tylko moze moderacja forum x D

To kto jest w moderacji forum niech bd adminem na serwie jeszcze i bd problem z glowy :D bo po co komus admin na serwie tylko jak nawet nie moze sie wypowiedziec na jakis temat na forum zwiazany z serwerem ... takie chyba -IQ

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Użytkownik

REGUŁKA 
4.6[B] W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. 

SCREEN POGLĄDOWY
image.thumb.png.006a945db27080fe789d591f6f078092.png

APROPO -IQ

4 minuty temu, Patyk97 napisał:

jak nie zaplace 4zl nie mam admina to tako x D bo ogolnie najlepiej wgl sie nie wypowiadac pod serwerem gdzie masz admina czy nawet nie udzielac sie nie pomagac i nie odp na jakies pytania jakby mial bo odp skutkuje SPAMEM... i wgl porazka

Nie wypowiedziałeś się w dziale serwera, tylko w STREFIE BANÓW. W niczym nie pomogłeś, wcześniej wypowiedział się już admin banujący i osoba z UBT <- Czyli te, które mogą się wypowiadać. Nie jesteś żadną z tych osób, więc się tam po prostu nie pchaj wypowiedzią, która wnosi do tematu całe nic.

11 minut temu, Patyk97 napisał:

To takie pytanie po co komus ranga Admin Cod MOd201 czy Admin DD1#1 np na forum jak tak na prawde nie mozna sie wypowiadac pod postami czy nawet udzielic pomocy wskazowki -bo odp 1 wiadomoscia i bd spam albo ze po co wgl sie udzielasz jak tylko moze moderacja forum x D

Ranga jest po to, żeby gracz odwołujący się od bana jak i UBT mogło oznaczyć danego admina, trudne to do rozkminy raczej nie jest. Do reszty wypowiedzi napisałem wyżej - nic tym postem nie wnosisz.

13 minut temu, Patyk97 napisał:

To kto jest w moderacji forum niech bd adminem na serwie jeszcze i bd problem z glowy :D bo po co komus admin na serwie tylko jak nawet nie moze sie wypowiedziec na jakis temat na forum zwiazany z serwerem

Moderator jest "adminem" na forum, nakładamy ostrzeżenia za nieprzestrzeganie REGULAMINU FORUM, tak samo jak wy nakładacie bany na serwerze za nieprzestrzeganie regulaminu serwera XDDD
Nikt Ci nie zabrania się wypowiadać w dziale serwera. To jest dział serwera jakbyś był ciekaw, wypowiadaj się do woli -> [KLIK]

PS: Polecam używać przecinków "," i kropek ".".

• Ha ha 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik∙

Jak tak to tak , możesz @ fluxx  dawać Mi Warna za to co teraz napisze , ale jeżeli gracz jest oznaczony więc chyba ma prawo do wypowiedzi , lecz widać Tobie już coś do głowy doszło (chuj wie co ) myślisz że jak masz range moderatora to możesz wszystko ? NIE , nie będzie tak , bo to już się robi chore , ktoś chyba nie umie interpretować regulaminu bądź czytać ze zrozumieniem. @ Patyk97 dobrze napisałeś 😂😂 jazda z Nimi 😂 @ fluxx co Ty mi kurwa jakieś regułki dajesz , nie umiesz czytać ze zrozumieniem i chuj ;)

po za tym nikt Mi nie będzie mówił gdzie mogę a gdzie nie mogę się wypowiadać jeżeli jestem oznaczony. @ Trivor  to śmiech co tu się odpierdala , ranga na forum widocznie nic nie znaczy ;) powiem tylko jedno " Moderator @ fluxx  robi już co mu się chce ) a Właściciel sieci nic z takimi ludźmi nie robi ;)

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Cyk
  • Super 1
  • Ha ha 3

xxaa.jpg

• VIP
VIP

nwm co chwile cos innego nie bd wplacal zadnych 4zl juz wole 500za UB takim smieszkiem jak to kazdy placze :D

chcecie zabierajcie range <3  gram na serwerze a forum to forum a jak widac tu wiecznie jest cos Milego :D

Range mozesz juz zabrac nie musisz czekac 2 tygodni.

A czy to w serwerze w dziale czy nie. Oznaczyl mnie oskarzony wiec sie wypowiedzialem i w dupie to mam

i jeszcze mnie oskarzyl :D

Edytowane przez Patyk97
  • Ha ha 1

• Użytkownik
1 minutę temu, Cyk napisał:

Jak tak to tak , możesz @ fluxx  dawać Mi Warna za to co teraz napisze , ale jeżeli gracz jest oznaczony więc chyba ma prawo do wypowiedzi , lecz widać Tobie już coś do głowy doszło (chuj wie co ) myślisz że jak masz range moderatora to możesz wszystko ? NIE , nie będzie tak , bo to już się robi chore , ktoś chyba nie umie interpretować regulaminu bądź czytać ze zrozumieniem. @ Patyk97 dobrze napisałeś 😂😂 jazda z Nimi 😂

Jeśli chodzi o interpretację regulaminu i czytanie ze zrozumieniem.. dałem to nawet na czerwono, ale wstawię to kolejny raz.

4.6[B] W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. 

Legenda:
Na zielono - Osoby mogące się wypowiadać.
Na czerwono - Informacja, że Administracja (od j@ w górę) może pozwolić wypowiedzieć się komuś innemu.
Na fioletowo - Informacja, że każda inna wypowiedź, będzie skutkowała nadaniem warna.

• Ha ha 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• VIP
VIP

4.6[B] W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane

on byl oskarzony i jeszcze mnie oskarzyl wiec x D-- jest prawo do wypowiedzi :D

wiec mu odp ze umiem czytac :D

• Ha ha 2

• Skowron

Rozumiem @ Patyk97 że skarga nie była zarejestrowana do Ciebie, tylko i wyłącznie osoba pisząca skargę wspomniała o Tobie. Tak więc żeby rozwiać wszelkie wątpliwości. Osoba oskarżana, a osoba wspomniana w skardze, to nie jest to samo. Więc nie masz prawa wypowiadać się w danym temacie.

A więc warn nadany jest słusznie. 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

sygnatura Strefa.jpg

• Skowron

odwolanie_odrzucone.png

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]