Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) Nick z CS:1taper >.< Admin banujący:Shoter Serwer: cod Data zdarzenia:09.01.2022 - 17:31:34 Opis sytuacji: nie wiem, ban z czterech liter z podpisem decyzja administracji. Śmieszna sytuacja dla mnie, bo shoterku jeżeli masz do zarzucenia mi cheatowanie tak jak napisałeś to na steamie to mi to udowdnij Czekam na wyjaśnienia (sensowne, chciałbym zaznaczyć) Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): AMXBans: Gm 1.6 - Lista Banów - Szczegóły (gameclan.pl) Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): -https://www110.zippyshare.com/v/1gD6HQFj/file.html wstawiam tego POV`a, którego chciałeś na steamie ; ) Edytowane 9 Stycznia 2022 przez łantaper 5 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Generalnie to jest serwer Shotera i jeśli tak uznał to może Cię wywalić. Tym bardziej, że bansy coda i pozostałych serwerów nie są połączone. @ Shoter masz coś do dodania w tej sprawie? 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @ eSX proszę jeszcze o wypowiedź 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Shoter poprosił mnie żebym obejrzał POVa tapera. Na tym povie nic szczególnego nie ma, dwie dziwne akcje, może na b+/-, nic więcej. Tak jak mu napisałem, w większości to jest bieganie+doublejump+strzelanie, jak deathmatch to wygląda. Na moje to przewagę daje ci lvl, który jakby nie patrzeć odgrywa dużą rolę statystyki też mówią same za siebie, 50-60 godzin w tygodniu i psycha ci jeszcze nie siadła XD Dla mnie czysto, ale ostateczna decyzja i tak od właściciela także zamknę temat, @ Shoter daj znać mi albo lanowi jak rozwiązujemy sytuację. Ode mnie tyle. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi