Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1. Nick: Kotek 2. Kto nadał warna: Fluxx 3. Czas: nie wygasają nigdy 4. Powód: Oszukiwanie w głosowaniu na serwery. 5. Dowody/SS: Głosowałem na JB z telefonu i komputera i dostałem warna za oszukiwanie :d Wysyłam screeny z dowodami, że nie mogę oddać więcej głosów :d Z komputera: Z telefonu: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W chwili, gdy rozmawiałem z @ Kotek=^.^= i zaproponowałem dodanie screenów z błędem przy ponownym głosowaniu to faktycznie było 1093 głosy, więc nie dobił tego później. Nie wiem jak działa strona, czy mogła mieć opóźnienie w odświeżaniu/dodaniu głosów. Ostrzeżenie raczej do zdjęcia. Faktyczny stan po wpisie oro z głosowania - 1090 - godzinę po oddaniu głosu. ____________________ 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 11 Stycznia 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Warn zdjęty. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 11 Stycznia 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi