Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Prosiłbym bym przed zadaniem pytań przeczytać regulamin tej zabawy. Pytaj @.::FocuS::. 1. Czemu jesteś ciamajdą? 2. Uprawiasz jakiś sport? 3. Masz ulubioną piosenkę? 4. Chciałbyś zamieszkać w Polsce czy w innym kraju? 5. Jak Pan zarabia na życie? 6. Masz dziewczynę czy na ręcznym jedziesz? 7. Najbardziej powalona osoba na tej sieci lub serwerze to.. (for fun pytanie, więc bez spin) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 16 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 5 minut temu, Ar0n napisał: Pytaj @.::FocuS::. 1. Czemu jesteś ciamajdą? 2. Uprawiasz jakiś sport? 3. Masz ulubioną piosenkę? 4. Chciałbyś zamieszkać w Polsce czy w innym kraju? 5. Jak Pan zarabia na życie? 6. Masz dziewczynę czy na ręcznym jedziesz? 7. Najbardziej powalona osoba na tej sieci lub serwerze to.. (for fun pytanie, więc bez spin) 1. Takie życie 2. Jako tako nie uprawiam, z czasu zagram w piłkę nożną 3. Nie mam 4. Obecnie mieszkam w Polsce i jest okey, ale po ukończeniu szkoły planuje wyjechać za granicę do pracy. 5. Na ten moment w żaden sposób, można powiedzieć że jestem na utrzymaniu rodziców, aż nie ukończę szkoły i nie znajdę pracy. 6. Nie mam. 7. @DyLu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 16 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 1. Jak dostałeś się na forum? 2. Co sądzisz o forum? 3. Jak znalazłeś się na forum? 4. Jak masz na imię? 5. Skąd pochodzisz? 6. Co sądzisz o mnie? 7. Kto według ciebie jest śmieszkiem na forum? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 16 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 14 minut temu, Rybson napisał: 1. Jak dostałeś się na forum? 2. Co sądzisz o forum? 3. Jak znalazłeś się na forum? 4. Jak masz na imię? 5. Skąd pochodzisz? 6. Co sądzisz o mnie? 7. Kto według ciebie jest śmieszkiem na forum? 1. Na sieć zaprosił mnie @Kamilek. 2. Forum jest dosyć dobre na taki staż. Miła atmosfera, ogarnięta administracja. Na dniach mamy co raz więcej użytkowników obecnie jest ponad 1500 zarejestrowanych. 3. "Jak dostałeś się na forum" a "Jak znalazłeś się na forum" przecież to to samo pytanie tylko inaczej napisane... Nwm jak ty chcesz być tym całym redaktorem. 4. Mateusz 5. Z województwa mazowieckiego, z małej wsi znajdującej się 80km od Warszawy na wschód. 6. Szczerze? Nic o tb nie sądzę nie znam Cię to nie oceniam, lecz czasami wydajesz się strasznie nie ogarnięty... 7. @Kamilek Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 1. jak byś mógł to co zmieniłbyś w swoim życiu ? 2. Co cenisz sobie najbardziej u ludzi? 3. Jakie masz hobby? 4. Czym zajmujesz się na co dzień? 5. Jakie masz marzenie? 6. Jaka twoja cecha charakteru się tobie najbardziej podoba? 7. jak byś mógł mieszkać za granicą to gdzie by to było? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 19 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 1 godzinę temu, Dusia napisał: 1. jak byś mógł to co zmieniłbyś w swoim życiu ? 2. Co cenisz sobie najbardziej u ludzi? 3. Jakie masz hobby? 4. Czym zajmujesz się na co dzień? 5. Jakie masz marzenie? 6. Jaka twoja cecha charakteru się tobie najbardziej podoba? 7. jak byś mógł mieszkać za granicą to gdzie by to było? 1. Niestety nie bd mówił o co chodzi, ale wtedy bym nie zrobił jednej rzeczy która się skończyła sądem i nadzorem rodzicielskim 2. Szczerość. 3. Chyba żadne 4. Ogólnie większość czasu spędzam w szkole lub na wagarach, w domu trochę rodzicom pomagam, a wolnej chwili spędzam z znajomymi lub tutaj 5. Hmm marzenie? Sportowy samochód 6. Nwm 7. Myślę że Holandia lub kraj w którym jest zalegalizowana maryśka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi