Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Śmiesznie było ale czas uciekać na faceity :D

StephanStrange

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Dziękuje za fajną zabawę na strefieskilla.pl i za trochę beki z  @ UBT CS:GO  nie wiem co wy macie za ubteam ale polecam pomyśleć nad zmianą myślałem żeby odchodzić z tej sieci już jak dostałem odbanowanie od @ SADZIK  pierwszy raz dla tego że ja sam mówiłem nie dostanę odbanowania jak widać na 25% speed oraz na 50% speed i na pełnym jak strzelam z usp w palace obok a koleś dostaję w łeb i dostałem odbanowanie gdzie widac że odjebany latałem trochę beka z tego ale okej mógł się pomylić ale żeby potem @ SADZIK  i @ Drako  ( Jeżeli tez oglądałeś drugie demko ale nie wiem czy też oglądałeś ) widać jak wychylam od razu w sekundę chowam i koleś dostaje w łeb i tak oraz widać na zwolnionym tępie jak awp skaczę mi jak byłem w oknie że strzelam w klatke koleś w głowę dostał i dużo innych było akcji spalonych i tym rozjebany został system jak dostałem odbanowanie dużo osób wiedzialo że latałem odjebany nie będę wymieniał tych osób ale pewnie te osoby będą czytać jednak ten post więc dzięki panowie za nie wydanie mnie :D backtrack 200 ms i serio @ SADZIK nie poznałeś nic dziwnego w moich strzałach XDDD gdzie nakurwialem 200ms backtrack oraz silence 0.6 / 0.8 fov 2.0 / 3.5 więc życze powodzenia tej strefie dalej z takim  @ UBT CS:GO  jak koleś lata odjebany 200 ms fov 2.0 / 3.5 i silence mocny i tak jak na 128tick 0.6 / 0.8 a ja i tak dostaje unbana gdzie widać że latam odjebany ja sam widziałem na demku jak latam odjebany i jak byłem w robocie sam mówiłem ze mocno się paliłem i nie dostanę unbana a tu jeb 2 unbany XDD 

Pozdrowania dla strefyskilla :D oraz tak BTW. zabawa była na NOVO.WIN inaczej NOVOLINEHOOK 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie no obvious bylo xD za dobrze wchodzilo na takich lagach. Czekalismy na 3 bana ale przestales. :/

Wybitnie nadzwyczajne strzaly to tez nie byly bo sam takie robie. Niektore nie byly takie tez oczywiste bo wkoncu to demka :D

+ Czego oczekujesz po banach ktore byly praktycznie na samym poczatku mapy po 1/2 rundach w ktorych nic nie robisz szczegolnego.

Spotkalem cie na serwerze moze z 2 razy i wybitnie to ty nie grales, a nawet sam bana chciales mi wlepic. Zadnych zgloszen na ciebie nie bylo. Nie mam pojecia czemu skoro niby co mape robiles po 50k. Nikogo z graczy/administratorow jakos to nie obchodzilo. :peepoRain:

W dodatku nie banuje się po 1/2 dziwnych akcjach bo zrobienie takiego czegos to zaden problem, a zawsze mozna zbanowac niewinna osobe...

Edytowane przez SADZIK

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik∙

nic szczególnego  zobacz jeszcze raz demko z usp jak strzeliłem obok a dostał w pałach w łeb XDD gdzie był od celownika z 1,5 metra 

Edytowane przez StephanStrange
  • Sponsor
SPONSOR
4 minuty temu, StephanStrange napisał:

nic szczególnego  zobacz jeszcze raz demko z usp jak strzeliłem obok a dostał w pałach w łeb XDD gdzie był od celownika z 1,5 metra 

Lagi demka się zdarzają.

Naura

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

No siema 

• Użytkownik

@ StephanStrange  Widać że masz maksymalnie z 15 lat zachowujesz się jak kretyn dajemy Ci szansę a Ty jesteś po porostu debilem, zabawnie będzie jak starcisz konto i wiele więcej :)

Widać że musisz mieć smutne życie się tak zachowując polecam w końcu wyjść z domu :) 

Wiesz co ani mnie palisz ani ziębisz bo na takich zjebów jak Ty nie mam nic nawet szacunku. Mam to w dupie czy dochodzisz z cs czy nie idz sobie w Robloxa pograć bo tam może bez odpału dasz radę :)

A tak po za tym Twojego faceita co wolisz pograć 5 meczy tylko masz na koncie +  4lvl dopiero xD

Edytowane przez wizZzy

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

• Użytkownik∙
4 minuty temu, wizZzy napisał:

@ StephanStrange  Widać że masz maksymalnie z 15 lat zachowujesz się jak kretyn dajemy Ci szansę a Ty jesteś po porostu debilem, zabawnie będzie jak starcisz konto i wiele więcej :)

Widać że musisz mieć smutne życie się tak zachowując polecam w końcu wyjść z domu :) 

konta nie stracę :D dla tego że i tak odchodzę od cs'a i kumplowi oddaje te konto oraz nie mam 15 lat tylko o wiele więcej a ja grałem na społecznym dla beki wolę faceity sobie pograć na społecznym tylko wchodziłem na odpalę się bawic i zobaczyć czy wykryjecie mi te cheaty czy nie ale nie udało wam się jak bym nie powiedział że latam na odpalę pewnie dalej bym latał bez bana XDDD

• Użytkownik

@ StephanStrange Po co dalej ciągniesz temat próbując jeszcze bardziej się ośmieszyć? Oddaj konto kumplowi / graj sobie faceity. Swoją drogą zalecam powrót na nauki j. polskiego z naciskiem na interpunkcję, ortografię oraz składnie, bo nie da się czytać twoich wypocin.

Edytowane przez peepo
  • Lubię to! 3

1796122785_xXwygri-Imgur.png.721fdc9b9360c59a5ce70979bc452c6c.png

• Użytkownik

Również dodam swoje pięć groszy do tego teamu, wy się tutaj spinacie a ja  zwrócę uwagę na pewien dość duży problem  - otóż zauważyłem że osoby posiadające jakąkolwiek rangę np. jak w tym wypadku Admina są traktowani automatycznie jako legit, a prawda jest taka i znam wiele przypadków w których ktoś składa podanie tylko po to by właśnie czuć się bez karnym i dziwi mnie to, że nawet skargi nie wnoszą zbyt dużo na takich adminów - podsumowując mentalność ludzi ma admina więc musi być czysty i jestem wręcz przekonany że im więcej ktoś posiada rang tym  większa szansa na to że owego bana nie dostanie.

• Lubię to! 2

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• Zasłużony

Brak tolerancji dla odjebusów z mojej strony.

Oziębłe nara. 

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

no wypier&alaj przychlascie 

• Ha ha 8

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

pozegnany.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]