Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Dziękuje za fajną zabawę na strefieskilla.pl i za trochę beki z @ UBT CS:GO nie wiem co wy macie za ubteam ale polecam pomyśleć nad zmianą myślałem żeby odchodzić z tej sieci już jak dostałem odbanowanie od @ SADZIK pierwszy raz dla tego że ja sam mówiłem nie dostanę odbanowania jak widać na 25% speed oraz na 50% speed i na pełnym jak strzelam z usp w palace obok a koleś dostaję w łeb i dostałem odbanowanie gdzie widac że odjebany latałem trochę beka z tego ale okej mógł się pomylić ale żeby potem @ SADZIK i @ Drako ( Jeżeli tez oglądałeś drugie demko ale nie wiem czy też oglądałeś ) widać jak wychylam od razu w sekundę chowam i koleś dostaje w łeb i tak oraz widać na zwolnionym tępie jak awp skaczę mi jak byłem w oknie że strzelam w klatke koleś w głowę dostał i dużo innych było akcji spalonych i tym rozjebany został system jak dostałem odbanowanie dużo osób wiedzialo że latałem odjebany nie będę wymieniał tych osób ale pewnie te osoby będą czytać jednak ten post więc dzięki panowie za nie wydanie mnie backtrack 200 ms i serio @ SADZIK nie poznałeś nic dziwnego w moich strzałach XDDD gdzie nakurwialem 200ms backtrack oraz silence 0.6 / 0.8 fov 2.0 / 3.5 więc życze powodzenia tej strefie dalej z takim @ UBT CS:GO jak koleś lata odjebany 200 ms fov 2.0 / 3.5 i silence mocny i tak jak na 128tick 0.6 / 0.8 a ja i tak dostaje unbana gdzie widać że latam odjebany ja sam widziałem na demku jak latam odjebany i jak byłem w robocie sam mówiłem ze mocno się paliłem i nie dostanę unbana a tu jeb 2 unbany XDD Pozdrowania dla strefyskilla oraz tak BTW. zabawa była na NOVO.WIN inaczej NOVOLINEHOOK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Nie no obvious bylo za dobrze wchodzilo na takich lagach. Czekalismy na 3 bana ale przestales. Wybitnie nadzwyczajne strzaly to tez nie byly bo sam takie robie. Niektore nie byly takie tez oczywiste bo wkoncu to demka + Czego oczekujesz po banach ktore byly praktycznie na samym poczatku mapy po 1/2 rundach w ktorych nic nie robisz szczegolnego. Spotkalem cie na serwerze moze z 2 razy i wybitnie to ty nie grales, a nawet sam bana chciales mi wlepic. Zadnych zgloszen na ciebie nie bylo. Nie mam pojecia czemu skoro niby co mape robiles po 50k. Nikogo z graczy/administratorow jakos to nie obchodzilo. W dodatku nie banuje się po 1/2 dziwnych akcjach bo zrobienie takiego czegos to zaden problem, a zawsze mozna zbanowac niewinna osobe... Edytowane 10 Stycznia 2022 przez SADZIK Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) nic szczególnego zobacz jeszcze raz demko z usp jak strzeliłem obok a dostał w pałach w łeb XDD gdzie był od celownika z 1,5 metra Edytowane 10 Stycznia 2022 przez StephanStrange Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 10 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, StephanStrange napisał: nic szczególnego zobacz jeszcze raz demko z usp jak strzeliłem obok a dostał w pałach w łeb XDD gdzie był od celownika z 1,5 metra Lagi demka się zdarzają. Naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 No siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @ StephanStrange Widać że masz maksymalnie z 15 lat zachowujesz się jak kretyn dajemy Ci szansę a Ty jesteś po porostu debilem, zabawnie będzie jak starcisz konto i wiele więcej Widać że musisz mieć smutne życie się tak zachowując polecam w końcu wyjść z domu Wiesz co ani mnie palisz ani ziębisz bo na takich zjebów jak Ty nie mam nic nawet szacunku. Mam to w dupie czy dochodzisz z cs czy nie idz sobie w Robloxa pograć bo tam może bez odpału dasz radę A tak po za tym Twojego faceita co wolisz pograć 5 meczy tylko masz na koncie + 4lvl dopiero Edytowane 10 Stycznia 2022 przez wizZzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, wizZzy napisał: @ StephanStrange Widać że masz maksymalnie z 15 lat zachowujesz się jak kretyn dajemy Ci szansę a Ty jesteś po porostu debilem, zabawnie będzie jak starcisz konto i wiele więcej Widać że musisz mieć smutne życie się tak zachowując polecam w końcu wyjść z domu konta nie stracę dla tego że i tak odchodzę od cs'a i kumplowi oddaje te konto oraz nie mam 15 lat tylko o wiele więcej a ja grałem na społecznym dla beki wolę faceity sobie pograć na społecznym tylko wchodziłem na odpalę się bawic i zobaczyć czy wykryjecie mi te cheaty czy nie ale nie udało wam się jak bym nie powiedział że latam na odpalę pewnie dalej bym latał bez bana XDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik peepo Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @ StephanStrange Po co dalej ciągniesz temat próbując jeszcze bardziej się ośmieszyć? Oddaj konto kumplowi / graj sobie faceity. Swoją drogą zalecam powrót na nauki j. polskiego z naciskiem na interpunkcję, ortografię oraz składnie, bo nie da się czytać twoich wypocin. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez peepo 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Również dodam swoje pięć groszy do tego teamu, wy się tutaj spinacie a ja zwrócę uwagę na pewien dość duży problem - otóż zauważyłem że osoby posiadające jakąkolwiek rangę np. jak w tym wypadku Admina są traktowani automatycznie jako legit, a prawda jest taka i znam wiele przypadków w których ktoś składa podanie tylko po to by właśnie czuć się bez karnym i dziwi mnie to, że nawet skargi nie wnoszą zbyt dużo na takich adminów - podsumowując mentalność ludzi ma admina więc musi być czysty i jestem wręcz przekonany że im więcej ktoś posiada rang tym większa szansa na to że owego bana nie dostanie. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 no siema 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Brak tolerancji dla odjebusów z mojej strony. Oziębłe nara. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Nara Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 no wypier&alaj przychlascie 8 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi