Użytkownik kukud13 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 1. Twój Nick:JUZEF STALIN 2. Nick oskarżonego:OJWATO OSU 3. Czas zdarzenia:SOBOTA KOŁO 20:00 08.01.2022 4. IP/SID oskarżonego:A SKĄD MAM WIEDZIEĆ JAKI TEN CHŁOP MA IP XD 5. Powód skargi:gram na serwie od miesiąca ponad i nie wtrącam sie zbytnio w mikrofony ale ostatnio jak grałem to zauważyłem że same jebane kidosy tak drą pizde że zagłusze ich piski i wrzaski włączyłem irytującą muzyke dosłownie na chwile i zostałem kurwa zmutowany na zawsze przez jebanego admina co dopiero wszedł na serwer nie mówiąc jak ludzie na tym serwerze są nie do życia chyba pierdolne to wszystko 6. Opis sytuacji:no stało sie 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):ananas grał i darł pizde jak zwykle z jakimś swoim kolegą jakby sie zapinali i zapomnięli wyciszyć mikro 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oyvatto Opublikowano 11 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Uważasz, że puszczanie muzyki na fula do mikrofonu i zagłuszanie wszystkich na serwerze mimo ich próśb o wyłączenie jest w porządku ? 4. Przez mikrofon nie krzyczymy ani nie puszczamy muzyki. Nadużywanie mikrofonu --> Gag od 5 min wzwyż -> Kick / Ban do 30 min. Gag od 5 min wzwyż ja tu nie widzę maksymalnego progu , jak dla mnie zasłużyłeś na perm muta Mam dzisiaj dobry humor nawet byłem skłonny ci zdjąć tego muta, ale nie po takich wyzwiskach w moją stronę Jako iż sam nie mogę siebie rozpatrywać @ shinga @ skowron @ Andrzej. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Oyvatto Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 12 Stycznia 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Witam. Już po przeczytaniu powodu skargi sam dałbym Ci bana za język. Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 12 Stycznia 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi