Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: Analny Destrojer 64 Imię: Oskar Wiek: 15 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie posiadam Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199166550962/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: sprawny Składka Obowiązkowa[Tak/Nie]: Oczywiście Dlaczego ty: Jestem ogarnięty,rozpoznawalny spośród graczy,administracji oraz bardzo lubiany przez graczy. Obecnie nie ma Starszego admina więc chcę spróbować nim być! St.admin to taka prawa ręka opiekuna,lecz gdy nie ma aktualnie opiekuna to moge pomóc właścicielowi,supportowi serwera. Myślę że się nadam na starszego admina. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez AnalnyDestrojer64 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 ogólnie to przed chwilą dostałeś sie na admina mówisz że ogarniasz a jeśli przychodzi czas na danie bana to piszesz na u@ do nas czy dać mu bana pytasz sie głupio nie wiesz tak na prawde co zrobić ja sie dziwię że dostałeś admina jak nie wiesz co zrobić z daną sytuacją i teraz śmiesz pisać na starszego dziwne moje zdanie na wielkie NIE 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 10 godzin temu, AnalnyDestrojer64 napisał: Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7/10 3 godziny temu, xnaaajakx napisał: jeśli przychodzi czas na danie bana to piszesz na u@ do nas czy dać mu bana Albo skłamałeś w doświadczeniu albo naprawdę lubisz zadawać głupie pytania. Tydzień temu przyjąłem Ci podanie na admina, jesteś zdecydowanie za krótko na tej posadzie by składać podanie na starszego admina. Fakt faktem jesteś w porządku jeżeli chodzi o zachowanie jednak moim zdaniem tak naprawdę prowadzisz wyścig szczurów o jak najwyższą rangę. Dodatkowo jesteś teraz na urlopie. Ostatnio też miałeś dłuższy urlop. Jestem zdania, że posada admina ci w zupełności wystarczy (przynajmniej narazie). Na nie. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez enp 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Jesteś chyba śmieszny człowieku, nie dawno dostałeś się na admina, ciągle bierzesz urlopy… Krzyczysz na mikrofonie a mało tego podania są przekłamane i naciągane przez ciebie. Jestem na wielkie NIE. Nie wiem co ty tu jeszcze robisz.. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 13 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Wiek +/- Minimum 16 lat. GT + AMX +/- Jestem Na wielkie NIE Dopiero co dostałeś się na admina i jeszcze jesteś na urlopie i jeszcze doszła skarga na ciebie bezsensu piszesz podanie na STARSZY ADMIN JB Pograj jeszcze z 2tygonie na adminie i będę na tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Szczerze? WIELKIE NIE Pytanie się adminów na u@ o to czy możesz dać komuś bana jest śmieszne -wiek - wątpię z tym AMX ponieważ nie potrafisz dać nawet głupiego bana na IP przez komendę w konsoli -skąd wiem że pytasz się na u@ czy możesz dać bana? proste chlopaki mi na steam napisali ze sie ich pytales czy mozesz dac mi bana bo cos tam napisałem - słabo ogarniasz jako CT(Prowadzący) +GT +Steam -według mnie trochę naciągnięte te podanie - Dopiero co dostałeś Admina i według mnie jak i kilku osób to i tak dużo jak na ciebie więc ciesz się z tego co masz -Ciągłe urlopy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ode mnie krótko. Po 1. Kolego wyżej bądź kreatywny i napisz coś od siebie, a nie kopiuj i przekształcaj wypowiedzi innych w tym podaniu 10 godzin temu, m4jkiii napisał: Jesteś chyba śmieszny człowieku, nie dawno dostałeś się na admina, ciągle bierzesz urlopy… Krzyczysz na mikrofonie a mało tego podania są przekłamane i naciągane przez ciebie. Zajebało lekką hipokryzją (Przepraszam, musiałem. Nie bij ) A co do Ciebie Analny to faktycznie trochę za szybko to podanie. Tak jak pisałem w twoim wcześniejszym podaniu, zmierzasz w dobrą stronę, więc nie wpier*alaj się na minę pisząc takie podania, bo to Ci nie pomoże, a raczej zaszkodzi. Wróć z tego urlopu, nadrób aktywność, złóż ponownie podanie i być może zobaczysz tu więcej pozytywnych wypowiedzi. Na razie na Nie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi