Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 14 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1. Nick: Shampon 2. Kto nadał warna: @ ^Apple^ 3. Czas: Widoczny w temacie poniżej. 4. Powód: Jw. 5. Dowody/SS: Ta notka, to na podstawie czego? Gdzie te wyzwiska? Chłop napisał podanie, a zatem wystawia swoje kompetencje pod ocenę przez innych userów forum. To że ich brak, to już nie mój problem i grzecznie został o tym poinformowany. 1 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Odwołujesz się od upomnienia? Ciekawe, tego jeszcze nie widziałem, to jakaś nowość? Moim zdaniem ostrzeżenie za „0” zostało nadane prawidłowo, nie uważam, że Twoja wypowiedź była „grzeczna”. Wystarczyło wypowiedzieć się z zachowaniem jakiejś kultury tak jak osoby wyżej w podaniu, a nie kierować jakieś zaczepki w stronę osoby składającej podanie! @ Administrator @ Junior Admin Decyzja dla was 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Moja wypowiedź nie musi być "grzeczna". Była to krytyka, solidna i bardzo bezpośrednia, wynikająca tylko i wyłącznie z jego własnych czynów, które tu pokazał na przestrzeni lat. To jest internet i na porządku dziennym spotyka się różne nieprzyjemności. Drugie, gówno Ciebie ma interesować od czego Ja się odwołuje. Jeśli uważam, że nie było to prawidłowe, to mogę się od tego odwołać. Tak jak robiono to wiele już razy na tym forum. Ba były odwołania od zwyczajnych "notatek" moderatorskich, które nie były związane ani z warnem ani z upomnieniem. By było śmieszniej były to notatki od generała. Proponuje wyjść z klosza mamusi, jeśli boli kogoś drobna krytyka i nie jest ona "ugrzeczniona". tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 W nieco delikatniejszy sposób można wyrazić swoją niezgodę z aplikacją danego użytkownika. Nie musisz tego robić w tak prześmiewczy sposób. Ostrzeżenie jest za 0 pkt, więc zostaje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi