Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - Shampon

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: Shampon
2. Kto nadał warna: @ ^Apple^
3. Czas:  Widoczny w temacie poniżej.
4. Powód: Jw.
5. Dowody/SS: 

Ta notka, to na podstawie czego? Gdzie te wyzwiska? Chłop napisał podanie, a zatem wystawia swoje kompetencje pod ocenę przez innych userów forum. To że ich brak, to już nie mój problem i grzecznie został o tym poinformowany.

• Ha ha 1
  • WTF 1
  • Zasłużony

Odwołujesz się od upomnienia? Ciekawe, tego jeszcze nie widziałem, to jakaś nowość?
Moim zdaniem ostrzeżenie za „0” zostało nadane prawidłowo, nie uważam, że Twoja wypowiedź była „grzeczna”. Wystarczyło wypowiedzieć się z zachowaniem jakiejś kultury tak jak osoby wyżej w podaniu, a nie kierować jakieś zaczepki w stronę osoby składającej podanie!
163963306_InkedScreenshot2022-01-13at19-08-17UBTEAMCS16-GENERALxDD_LI.thumb.jpg.2c406c18c9bbb2a63197aa2b735e19c1.jpg

@ Administrator @ Junior Admin
Decyzja dla was ;)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Użytkownik∙

Moja wypowiedź nie musi być "grzeczna". Była to krytyka, solidna i bardzo bezpośrednia, wynikająca tylko i wyłącznie z jego własnych czynów, które tu pokazał na przestrzeni lat. To jest internet i na porządku dziennym spotyka się różne nieprzyjemności. 

Drugie, gówno Ciebie ma interesować od czego Ja się odwołuje. Jeśli uważam, że nie było to prawidłowe, to mogę się od tego odwołać. Tak jak robiono to wiele już razy na tym forum. Ba były odwołania od zwyczajnych "notatek" moderatorskich, które nie były związane ani z warnem ani z upomnieniem. By było śmieszniej były to notatki od generała. :)

Proponuje wyjść z klosza mamusi, jeśli boli kogoś drobna krytyka i nie jest ona "ugrzeczniona".

• Zasłużony

W nieco delikatniejszy sposób można wyrazić swoją niezgodę z aplikacją danego użytkownika. Nie musisz tego robić w tak prześmiewczy sposób. Ostrzeżenie jest za 0 pkt, więc zostaje.

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odwolanie_odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]