yeezybeing michuu Opublikowano 14 Stycznia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 UBT 1.6 czy UBT GO : GO Nick: michuu Imię: Michał Wiek (dokłada data): 17 lat (21.02.2004) SID: STEAM_0:0:576739023 Znajomość AMXX*(1-10): 8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 2 do 5 godzin Opisz siebie: O imieniu nie będę dużo mówić . Mam 17 lat, niedługo 18. Pochodzę z małopolski, dokładnie z małego miasteczka koło Krakowa, Skawina. Aktualnie jestem w trakcie 3 klasy liceum mundurowego. Bardzo lubię grać w kosza, jeździć na rowerze oraz grać w różne gry typu właśnie CS:GO. Jestem osobą nieśmiałą, lecz łatwo nawiązującą kontakty z ludźmi, nie mam problemu do żadnej nowej osoby, którą poznaje jeśli ona nie ma nic do mnie. Dlaczego akurat Ty?: Jeśli chodzi o sprawy stricte serwerowe, forumowe, ogólnie sieciowe jestem osobą bezstronną, jednakże również surową, posiadam myślę spore już doświadczenie na wszelkiego rodzaju serwerowniach. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Ciężko żeby nie, mając tak duże doświadczenie, nie jest to dla mnie nic nowego Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8-9/10 Kontakt: steam, dc, fb Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 To jest kolorowanka czy podanie? Jest nas teraz 3 i to w zupełności wystarczy, nawet we 2 dawaliśmy rade. Zwłaszcza, że jak możesz zauważyć, odwołań za dużo nie ma. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 14 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Wchodzę w podanie, widzę 3 rzucające się w oczy problemy: - 2k20; - kolorowankę jak w przedszkolu; - "serwerownie" gdzie ludzie już powinni odróżniać czym jest "sieć serwerów", a czym jest "serwerownia"; Przecież takie rzeczy powinny z miejsca lądować w koszu i dostawać +1 za robienie sobie żartów. Nawalone enterów co podpunkt, 4 różne kolory, gdzie nigdzie nie ma ładu i składu - BA! Nie ma nawet jakichkolwiek pozorów, że jest tutaj jakiś porządek, po prostu jest nawalone, co za tym idzie: źle się czyta, na pierwszy rzut oka wychodzi brat profesjonalizmu i podejście do rozpatrujących. Jeżeli chłopak ma takie doświadczenie na "serwerowniach" jakie wpisał, to raczej można śmiało mu to przejechać przez pół i dać z czystym sumieniem 3/4, bo jawnie nie wie o czym pisze xD. A jeżeli tak jest, to trochę mało jak na UBT. Dawno tak nie cierpiałem przy jakimś podaniu, aż musiałem się wypowiedzieć. 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na ten moment jestem na nie - Jak już wyżej napisał drako, jest ich 3, a odwołań nie ma zbyt dużo. Więc doskonale dają sobie radę. - Podanie trochę ujowo napisane (chodzi to u tyle kolorów) - Dopiero co niedawno dostałeś opiekuna, a za bardzo nie widać twojego działania. Wykaż się bardziej i wtedy pomyślimy. + AMXX + /- rozpoznawanie graczy (tego nie mogę stwierdzić, bo mi wiem) Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witaj. Jak Drako i reszta osób się wypowiedziała jest nas trzech. To po pierwsze, po drugie nie ma za dużo zgłoszeń od jakiegoś czasu no i po trzecie, estetyka podania, gdzie to wygląda trochę jak kolorowanka. + wiek + znajomość AMXX - podanie (estetyka) +/- aktywność i rozpoznawalność wśród graczy Sorki mordo, ale jestem na Nie Powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi