Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO/CS 1.6] - michuu

michuu

Rekomendowane odpowiedzi

• yeezybeing

UBT 1.6 czy UBT GO : GO

Nick: michuu

Imię: Michał

Wiek (dokłada data): 17 lat (21.02.2004)

SID: STEAM_0:0:576739023

Znajomość AMXX*(1-10): 8/10

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 2 do 5 godzin

Opisz siebie: O imieniu nie będę dużo mówić :D. Mam 17 lat, niedługo 18. Pochodzę z małopolski, dokładnie z małego miasteczka koło Krakowa, Skawina. Aktualnie jestem w trakcie 3 klasy liceum mundurowego. Bardzo lubię grać w kosza, jeździć na rowerze oraz grać w różne gry typu właśnie CS:GO. Jestem osobą nieśmiałą, lecz łatwo nawiązującą kontakty z ludźmi, nie mam problemu do żadnej nowej osoby, którą poznaje jeśli ona nie ma nic do mnie.

Dlaczego akurat Ty?: Jeśli chodzi o sprawy stricte serwerowe, forumowe, ogólnie sieciowe jestem osobą bezstronną, jednakże również surową, posiadam myślę spore już doświadczenie na wszelkiego rodzaju serwerowniach.

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Ciężko żeby nie, mając tak duże doświadczenie, nie jest to dla mnie nic nowego

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8-9/10

Kontakt: steam, dc, fb

michu.gif.4f364c42c1f82098157842116b3baeeb.gif.cfe5f5168aeeff25e1a4d902e1576338.gif

Pozdrawiam <33

• Lubię to! 2
  • Wow! 1

• Sponsor
SPONSOR

To jest kolorowanka czy podanie? Jest nas teraz 3 i to w zupełności wystarczy, nawet we 2 dawaliśmy rade. Zwłaszcza, że jak możesz zauważyć, odwołań za dużo nie ma. Jestem na nie.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik∙

Wchodzę w podanie, widzę 3 rzucające się w oczy problemy:
- 2k20;
- kolorowankę jak w przedszkolu;
- "serwerownie" gdzie ludzie już powinni odróżniać czym jest "sieć serwerów", a czym jest "serwerownia";
Przecież takie rzeczy powinny z miejsca lądować w koszu i dostawać +1 za robienie sobie żartów. Nawalone enterów co podpunkt, 4 różne kolory, gdzie nigdzie nie ma ładu i składu - BA! Nie ma nawet jakichkolwiek pozorów, że jest tutaj jakiś porządek, po prostu jest nawalone, co za tym idzie: źle się czyta, na pierwszy rzut oka wychodzi brat profesjonalizmu i podejście do rozpatrujących. Jeżeli chłopak ma takie doświadczenie na "serwerowniach" jakie wpisał, to raczej można śmiało mu to przejechać przez pół i dać z czystym sumieniem 3/4, bo jawnie nie wie o czym pisze xD. A jeżeli tak jest, to trochę mało jak na UBT. Dawno tak nie cierpiałem przy jakimś podaniu, aż musiałem się wypowiedzieć. 

• Lubię to! 2

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Torfowisko

Na ten moment jestem na nie 

- Jak już wyżej napisał drako, jest ich 3, a odwołań nie ma zbyt dużo. Więc doskonale dają sobie radę.

- Podanie trochę ujowo napisane (chodzi to u tyle kolorów) 

- Dopiero co niedawno dostałeś opiekuna, a za bardzo nie widać twojego działania. Wykaż się bardziej i wtedy pomyślimy.

+ AMXX 

+ /- rozpoznawanie graczy (tego nie mogę stwierdzić, bo mi wiem) 

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Witaj. Jak Drako i reszta osób się wypowiedziała jest nas trzech. To po pierwsze, po drugie nie ma za dużo zgłoszeń od jakiegoś czasu no i po trzecie, estetyka podania, gdzie to wygląda trochę jak kolorowanka.

+ wiek
+ znajomość AMXX
- podanie (estetyka)
+/- aktywność i rozpoznawalność wśród graczy

Sorki mordo, ale jestem na Nie
Powodzenia

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]