Użytkownik xyzz^ Opublikowano 14 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1. Twój Nick: xyzz 2. Nick oskarżonego: Oyvatto 3. Czas zdarzenia: nie ma 4. IP/SID oskarżonego: macie 5. Powód skargi: niekompetencja opiekuna 6. Opis sytuacji: generalnie jakiś czas temu odezwał się do mnie @ Jacekss2x z "zażaleniem" iż owy opiekun nie jest kompetentny i nadużywa uprawnień, dostał bana, wypowiedziałem się tam i w sumie było git, ale... pan Oyvatto w odwołaniu od bana uparcie się trzymał tego, że klasa "Ninja" jest niewidoczna dla każdego, chłopak dostał perma za czity, wypowiedziałem się, dostał ub, ale samo to. że opiekun, który powinien znać serwer od podszewki nie ma pojęcia co się tam dzieje, nie słucha graczy. Wiele rzeczy, które są na serwerze dalej nie są zmienione, są zostawione tak, jak ja je zostawiłem, np. /kontakt, noclip na serwerze po kacorze, zbugowana klasa etc. Dziś zobaczyłem temat z wtorku, gdzie pan @ Oyvatto pisze, że nie może zobaczyć hasła gracza, bo nie ma dostępu.. jak nie masz dostępu będąc opiekunem? dalej nie wpłaciłeś skladki? czyli w sumie to jesteś śmiesznym adminkiem, który poczuwa się i ma niebieski kolorek na forum z dostępem do moderacji działu. Ostatnio tj. sobota, 08.01.2022 koło godziny 16, że on i tak odchodzi i rezygnuje więc po co ma naprawiać błędy? Dowodu nie mam, macie w logach jeśli panu Trivorowi się zachce to znajdzie, podobno także reklamuje serwer surf kolegi na K******y.eu, no okej, także jest w logach, nie mam dowodu sory, tylko gracze tak mówią. Ja tu nie chce nic mówić ale ktoś tu nieźle odgania graczy od grania tutaj, ale ja to się chyba nie znam. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Pssst. jak ma się vipa to widzi się ninje Zróbcie co chcecie, ale to ja mam zaspamowana skrzynke na forum i steamie ze chlop odpierdala syf chociaz nie mam nic wspolnego z serwerem juz :p 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oyvatto Opublikowano 14 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Oyvatto Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 nie słuchasz graczy, nie ważne co by się nie działo to Ty dasz odrazu bana. Ban to jest ostateczność, najpierw daje się ostrzeżenia, np. Jackowi dałeś bana za czity, chociaż ich nie miał, sprawdziłeś chociaż antyczita czy coś wykrył? upewniłeś się? dajesz bany jak popadnie, masz na siebie już pare skarg, bo to odwołanie też można podciągnąć pod skarge, ja już się boje co bedzie jak ty ftp dostaniesz XDD pyrra yalla Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 @ xyzz^ to by nic nie dało. Do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi