Użytkownik∙ GreatJob Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Twój nick: GreatJob Nick oskarżonego: @ Shoter Powód skargi: niesłuszne bany Opis sytuacji: Wszedłem na serwer cod 201lvl dusta zagrałem na którym dostałem ss'y po czym dostałem ub , wchodząc na serwer na mapie garden coś tam , zagrałem 2-3max rundy i ban za "AB" pozdro. Data i godzina zdarzenia: dzisiaj Miejsce zdarzenia: cod 201lvl Dowody: http://banycod.gameclan.pl/bany/search.php Coś od siebie: Niech sprawdzają forum a nie randomowo dają bana a zwłaszcza że to Właściciel Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 17 Stycznia 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @ Shoter Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Z powodu zamieszania nie sprawdziłem czy dany gracz dostał UB, przepraszam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Sprawa wyjaśniona. Nie ma sensu nawet przyjmować, przeprosił. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi