Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zarejestreowany nick (wymagane hasło)

PoLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, 

Od około (na dzień 9 stycznia) 2ch - 3ch tygodni gram na serwerze surf o nicku "PoLI". Logując się tydzień temu na serwer wyświetlił się panel z prośbą o podanie hasła do "konta". Mam z tym problem, ponieważ nie rejestrowałem owego nicku na serwerze, a wynika z tego, że ktoś się pode mnie podszył i założył hasło na nick, który używam. Od razu powiem, że w ten sam dzień napisałem do użytkownika "xyzz^",  który odpisał mi (wczoraj) właśnie po tygodniu, że nie jest już opiekunem w związku z czym pisze jeszcze w tej sprawie w tym dziale.

Przegladając tematy w tym dziale i daty dodania widzę, że "kolega" "Hope" miał/ma identyczny problem w tym samym okresie czasu jak ja. Zaznaczę tylko, że zaczynając grę we wspomnianym powyżej czasie na pewno nick, który używam nie był wcześniej wykorzystywany ze względu na pusty ranking oraz pierwsze poziomy wszystkich klas. 

Na serwerze zawsze grałem z konta steam. Proszę o zresetowanie hasła lub jeżeli to możliwe zarejestrowanie nowego hasła i przesłania go w wiadomości do mnie. 

Z góry serdecznie dziękuję

PoLI

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]