Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - MesseM

MesseM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

* Imię: Dawid.
* Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ serwer nie posiada Opiekuna, a ja chciałbym się zająć owym serwer i przypilnować porządku na serwerze, oraz administracje. Odkąd zacząłem znów grać na serwerze, to po prostu dzieję się istny syf, administracja praktycznie w ogóle nie reaguje na żadne zgłoszenia ani nic, a jeśli ich kolega zwyzywa danego gracza, to nawet mu uwagi nie zwrócą, robią sobie co chcą, więc pora to zmienić. Również chciałbym się zając działem serwera, bo z tego, co zauważyłem, to nie ma się nim kto zająć, a podania stoją nadal w miejscu i nikt ich nie sprawdza, tak samo jak i skarg. Sporo osób mnie kojarzy z serwera i wie, że raczej nie prowokuje nikogo ani nie wyzywam, są takie momenty, że nie da się czegoś nie powiedzieć i polecą słowa, które nie powinny, ale to każdemu się zdarza. Na modzie jailbreak gram od kilku lat, jest to mod na którym mi się najlepiej spędza czas w cs 1.6, więc chciałbym spróbować swoich sił i zrobić żeby serwer znów stanął na nogi, chęci i czas posiadam, wiedzę tak samo więc próbuje swoich sił.
* Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Serwer'a CS 1.6 JailBreak.
* Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem już opiekunem niejednokrotnie i zawsze się dobrze spisywałem, nigdy nie było na mnie skarg, że coś robię nie tak. 
* Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7,8/10.
* Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jasne.
* Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/BlackPipul/
* Coś o sobie: A więc tak, mam na imię Dawid, mam 18 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego, a dokładniej z Warszawy. W roku szkolnym uczęszczam do szkoły średniej. Na co dzień jestem osobą z poczuciem humoru, szczerą, komunikatywną, miła, której można zaufać i powierzyć owe obowiązki na danym stanowisku. Interesuje się sportem, a dokładniej piłką nożną oraz siatkówką, grami takimi jak CS:GO, GTA 5, CS 1.6 oraz Metin 2. Czasami lubię posłuchać sobie muzyki takiej jak rap czy hip-hop. Lubię uprawiać sport, tak samo jak go oglądać. Lubię jeździć na rowerze czasami biegać i jak jest ciepło to popływać, no i wiadomo wyjść na miasto ze znajomymi.

Podanie piszę za zgodą Trivora. :hkKek:

• Super 4
  • Ha ha 4
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1

• Użytkownik∙

Jestem na NIE,
Po pierwsze jesteś nie odpowiedzialną osobą, kampisz przy gr i nie znasz regulaminu. Nie masz poparcia u osób z serwera, myślisz, że pograłeś trochę i jesteś ą,ę.

#EDIT 
Wczoraj wyzywałeś mnie jak nie spodobał ci się slay więc już przekłamałeś.
W dodatku nie dałeś poznać swoich umiejętności na chociażby strażniku/adminie pod względem amx.
Buntujesz się gdy ktoś wchodzi na siłę do CT zamiast dać normalnie poprowadzić przez co dużo osób również opuszcza serwer gdyż nie da się normalnie grać, szczególnie, że widzisz jak CT mają problem na serwerze.

Stanowczo wnioskuję o nie dopuszczenie tej osoby na tak wysoką posadę.

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

jestem na NIE

zaczął grać od niedawna nie zna go nikt jest tak naprawdę no name i idzie na opiekuna a łamie regulamin ?? a przyszedł pod pretekstem że kiedyś tu grał może i grał ale kiedyś myli inni gracze teraz są inni nie dał sie poznać od dobre strony tylko od złej. próbuje sie wywyższać spośród graczy i udaje mądrego i że wszystko wie i umie ale i tak robi nie zgodnie z regulaminem a potem wykłóca sie że jest tak a nie inaczej 

• Lubię to! 2
  • WTF 2
  • Użytkownik

Na nie

ledwo co wróciłeś na serwer i już opiekun? słabe poparcie wśród graczy z serwera ciągłe łamanie regulaminu 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Jestem na nie

Masz przegrane tylko 700 minut, nie duzo ludzi cie zna. Nie tylko to ale nawet na straznika lub admina najpierw nie poszedles więc ludzie nie mają pojęcia jak ty sie zachowujesz kiedy masz range i flagi admina/strażnika.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

@ Trivor  Pamiętaj, że te wypowiedzi wyżej, zresztą jak w każdym innym podaniu to jest po prostu zgrana paczka, która razem się naradza i wystawiają nie obiektywne opinie. Zresztą popatrz na ich składnie zdań i sposób wypowiedzi, widać że to za mądre nie jest. 

Co do podania to tak:

- Oczywiście jestem na tak, dlaczego? A dlatego, bo jeżeli dobrze pamiętam to byłeś znajomym mojego starego ziomka i przez to Cię kojarzę i nigdy nie usłyszałem na Ciebie złego słowa tak jak to napisałeś w podaniu. 

- Na tym serwerze potrzebna jest mocna osoba, z mocnym charakterem i własną konkretną opinią, a Ty taką bezapelacyjnie posiadasz. 

- Może to GT jest słabe, ale to wszystko do nadrobienia, bo skoro przyjmują największych toxicow na adminów to czego mają nie przyjąć porządnego chłopa z gorszym GT? 

- Doświadczenie i obycie w tych sprawach masz, a to jest najważniejsze, więc na te chwilę nie widzę lepszego kandydata, bo poprostu wszystko ogarniasz i sobie poradzisz że szkodnikami na serwerze.

Pozdrawiam i życzę miłej wieczornej niedzieli ♥️

Edytowane przez happy.dll
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • Fuu 3
  • WTF 1
  • Użytkownik

Jestem na tak:

Znam cię dosyć długo i wiem że ogarniasz, pamiętam że miałeś już opiekuna na innym jailbreak i sprawowałeś się dobrze. Nie było żadnych z tobą kłopotów, fakt że GT nie jest za dobre ale zawsze można to poprawić. Przyda się opiekun, aktualnie nie ma żadnego. Myślę że jesteś osobą która dostanie się  na te stanowisko. Nie powiem że część administracji na tym serwerze nadaje się tylko do degradacji, nie znają regulaminu, robią sobie co chcą. I to trzeba zmienić. Powodzenia  

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Fuu 1
  • WTF 2
  • Użytkowniczka

Jestem za daniem szansy c:s

Osbiście znam go kilka lat, mimo drobnych odpałów, a przecież każdy z Nas jakieś miał, jest w porządku. c: Kilkukrotnie widziałam go na stanowisku admina JB, nigdy nie było na nich większych skarg, czy jakichś problemów, zna się na rzeczy:))))).

Co prawda nie gram tu za długo, ale po jednym wejściu było widać, że większość osób w Administracji ma problem z postrzeganiem rzeczywistości, oczywiście nie ubliżając reszcie - tej ogarniętej części. No i jak widać, wśród administscji utowrzylo się kółeczko wzajemnej adoracji, dlatego jednogłośnie wyżej napisali, że są na nie, według mnie takie wypowiedzi nie powinny być zupełnie brane pod uwagę:).

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • WTF 3
  • Użytkownik

Jestem na tak: 

Czemu? No to tak ja owego czlowieka znam juz dosyc dlugo nawet za starych czasow jak ktos byl innym wlascicielem i dobrze wiem ze jego umiejetnosci sa odpowiedniego do owej rangi lub postawy, a ze wracam do grania na jb i na sieci to chetnie bym chcial aby mial on tego opiekuna bo warto liczyc na taka osobe ktorej sie chce a nie jak niektorzy admini (nie bede wymienial).

• Super 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Mam nadzieję ze to nie twoje GT znalazłem, opiekun który gra od tygodnia? Jeśli to twoje GT to jestem jak najbardziej na Nie (więcej powodów nie dam, ponieważ nie mam zielonego pojęcia kim ty jesteś upsi)image.thumb.png.a9315bd547c87493f89eb73ac05c794f.png

• Super 1
  • Użytkownik

Jako iż sam jestem opiekunem to wypowiem sie:

Zacznę tak że dodam cos od siebie, dobrze natomiast nie znam zbytnio ciebie, nie kojarzy mi sie nic z toba. Rozpisałeś moim zdaniem bardzo ladnie i schludnie podanie co jest na plus, lecz uważam ze nie ma takiego czegoś jak "SM/AMX: 7,8/10" (Chodzi o to że konkretnie 8 albo 7 etc.) moim zdaniem i tak te SM/AMX jest niezbyt wysokie na tą posadę, zatem wróćmy do reszty plusów i minusów tego jakże świetnego podania.

+ Wiek

+ Schludne oraz ładnie napisane podanie

+ Składka

- Jak już wspominałem na minus SM/AMX

Serwer aktualnie nie posiada OP, więc jestem na TAK.

Edytowane przez kaveltoja
  • Super 2
  • Ha ha 3
  • WTF 1

244329018_659724238329101_9188281072933138354_n.jpg.718bd83f8293805949829b15ffd45f91-removebg-preview.png

• Użytkownik

Nie ma co się rozpisywać do kosza z tym chyba że tu po koleżeńsku przyjęcie poleci :kekw:

+ Podanie (ładnie napisane podanie, dużo prawdy jak i mile się je czyta)

- GT xddddd  jak ty masz zarządzać administracją jak ty prawie nikogo tam nie znasz będą mieli wyjebane na ciebie :kekw:

- Regulamin, po prostu nie znasz dobrze regulaminu

- Zachowanie ----> +/- zachowanie z twoimi koleżankami xddddd 

- 2x adm i 1 strażnik są na nie więc nie widzą ciebie nawet jako strażnika xD 

! @ ver;p  i @ Sceptyk  pomagali ci to pisać czy kazali :KEKWiggle:

@ Trivor @ Dusia  Kosz xd dajcie mu może szanse na strażnika jak będzie chciał. 

• Super 4
  • WTF 3

cutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.png

💔💔

• Strefowicz

Jako że znam ciebie z jailbreaka kiedyś grałem to powiem tyle.

Nie nadajesz się na to stanowisko ponieważ z @ Sceptyk i @ ver;p

po koleżeńsku dostawałeś admina i nawet zdawałeś egzamin po koleżeńsku że niby zdałeś .

Po drugie zero kultury na jb jak widzę tutaj po wypowiedzi administracji czyli nic się nie zmieniłeś .

Starasz się o opiekuna i co przywrócisz sceptyka i ver na admina i będziecie rządzić jb po swojemu ?

Stanowcze Nie ,nie przyjmujcie go bo on zrobi rozpierdol nic nie umie dosłownie , a wywyższa się .

Pewnie @ Sceptyk  i @ ver;p  pisali podanie mu a on kopiuj wklej .

Dla mnie to śmieszne to podanie i po tej rezygnacji że jebać strefę ciekawe czemu dostałeś ub skoro nie chciałeś tu grać jakby wielkie XDD .

Na koniec powiem ci tyle takie osoby jak ty jedynie powinny strażnika dostać na okres próbny tyle w temacie.

• Super 1
  • WTF 2
  • Użytkownik∙

Na nie, nie masz admina i piszesz podanie na opiekuna.  I jak to pisałeś jebać strefe wole chlać. 

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Jedyne co mogę o tobie powiedzieć to, że masz poczucie humoru jak mało kto i odstawiasz niezłą manianę w grze. Przynajmniej tak było rok temu, nie wiem jak jest teraz.

Ogólnie to jestem za daniem szansy bo masz chęci i znasz się na rzeczy. Jednak tak jak wcześniej wspomniałem to lubisz się bawić grą - co oczywiście nie jest samo w sobie złe tylko boje się, że możesz podejść do rangi "na wyjeb4niu".

To tylko moja analiza jak się zachowywałeś rok temu, każdy człowiek się zmienia i zasługuję na drugą szansę :) 

• Super 1

ldFNc26.png

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]