Użytkownik∙ nash Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Twój nick: nash Nick oskarżonego: Dusia Powód skargi: Odrzucanie skargi??? Opis sytuacji: Przeglądam forum patrzę skarga na Dusie, zjeżdżam w dół a tam odrzucone przez D U S I A, skandal co to ma być Data i godzina zdarzenia: TAK Miejsce zdarzenia: FORUM Dowody: Coś od siebie: TAK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ nash Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Smacznej herbatki Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 17 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 F5, z tej strony atencyjny fiut od naginania regulaminu. Składasz skargę na osobę, która sama je odrzuca (jest sędzią w swojej sprawie) To jest kobieta, która broni czyjejś decyzji w skardze bez czytania ich, więc pjona xd helik/skarga dusia Także piszę to jako skargę na osobę która nadzoruje ten pierdolnik i osobę która jest rangę wyżej niż j@/mod. Po to, żeby przerwać tą pętle. Można tutaj było dyskutować na temat słuszności skargi na nią - do momentu aż nie wypowiedziała się w niej. (broniąc decyzji przystojniaka z wąsami xd) dusia/skarga dusia Ostatnio rozwiązana skarga na generała, którą napisałeś została przyjęta ze względu na to że użył tego szablonu, gdy nie powinien i tylko z tym się skowron zgodził, a z resztą to co napisałeś w skardze nie, więc dlatego warn nie został Ci ściągnięty Odrzucam, bo skarga napisana i tak na nie właściwą osobę żeby po prostu ktoś z wyższych to looknął Dopiero po kolejnej skardze się reflektuje i warn wymieniony w moich powodach z poprzedniej skargi znika. Gdyby ktoś nie napisał kolejnej skargi - dalej by wisiał xd Dla mnie to jest jak poprzednio - zamiatanie fuckupów pod dywan, nie dostałem żadnego info - sorry/ej pomyliłam się. Jest to kurwa naprawiane, bo światła reflektorów są skierowane na kogoś innego, albo przy małym odzewie - jest to olewane xd dusia/skarga general Helikopter nie raz naginał regulamin i pisał posty podchodzące pod spam/zbędne, więc pewnie został potraktowany z góry, ale w tej sytuacji warn za 1 był nie słuszny skoro minęły 24h od napisania jego odwołanai i dalej nikt tego nie rozpatrzył to mógł się upomnieć, tym bardziej, że wiele osób tak robi i nie dostają raczej od modów warnów za +1 Ale to cały czas ta sama sytuacja ;D To jest jedyny warn w skardze od którego się odwoływałem, Twój kolega z administracji @ skowron chyba też to przeoczył . Spędziła 3k godzin na forum, więc na pewno posiada dużo większe doświadczenie. #α&Ώ Można tylko życzyć miłego pławienia się w syfie, któremu jest często dawane zielone [hehe] światło. Ze zbieraniem materiału do skarg na dusię trochę jeszcze poczekasz, jest mądrzejsza od byłego moda. Mark Twain Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Triv debiut skargowy rozpoczął gambitem generała, (trochę za późno imo) wcześniej przydałaby się roszada. Minus taki, że nie widzę sam nikogo na to miejsce, a obecnie jest słup - który z dużą dozą prawdopodobieństwa nie rozpatrzy skarg tak jakbyś sobie tego życzył. Jak to mówią w administracji - człowiek nie maszyna, też popełnia błędy. Tu jest po prostu dużo wyrozumiałości wobec "człowieków". Tylko kóra tyh błenduf macie od zajebaja i nikt kóra w waszej chierarchi nie ma jaj rzeby to poprawidź z wyjontkiem triwora ktury niezafsze ma czas napilnowanie was. 4 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Nie powinna tego rozwiązywać, ja powinienem to klepnąć, ale wspólnie z administracją podjęliśmy na konfie taką decyzję, mimo wszystko nie powinna tykać skarg na siebie, bo to źle wygląda. @ Dusia upomnienie, nie rozwiązujemy skarg na siebie 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi