Użytkownik Ltek Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nick: Ltek. Wiek: 17. Czas spędzony na forum: Jestem z wami od 24 śierpnia-aż do dziś :). Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo dobre pełniłem jeden rok temu tą funkcję. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?: Bym chciał pomoc pozbyc sie cziterów na naszej serwerowni. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: 3godziny. Parę słów o sobie: Jestem Marcel moja 1 gra w conunterstrike zaczeła się jak miałem 8lat w tedy wiadmo nie widziałem co to fora i inne a tak to jest miłim i spokojnym graczem. Będziesz oglądać demka?: Jak njabardziej Tak. Miejsce na 5 reklam Sieci: http://csfifka.pl/showthread.php?tid=106, dozucę jeszcze tylko nie ma na wszytkich forach iternetowych zareklamuj swoją śieć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nie, - Chwalisz się, że jesteś od sierpnia, a masz 30 postów - Nie znam - Brak reklam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Na nie ortografia razi w oczy- a niby masz 17 lat -brak reklam -nie znam zbytnio -słabe podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Na nie -Czemu zabierasz komuś posadę , jak nie spełniasz wymagań ,a ktoś może ma. -Reklamy -Nie znam Ciebie mordko -Podanko słabe napisane Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 17 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Na Nie: - aktywność - Brak Rekłam - Niby jesteś od sierpnia, ale Cię wgl nie kojarzę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Na nie -brak reklam -aktywność -nie znam -słabe podanie Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Podanie odrzucam napisz za tydzien znowu moze wtedy ci sie uda Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi