Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [ADMIN AWP #1] - nealZ

nealzz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Maciej
2.Twój nick na serwerze:nealzz
3. Aktualny wiek:14 Proszę o mały wyjątek i o szansę
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/nealzz/54.38.142.181:30035/ Nie mam za dużo godzin ale liczę na szanse <3
5. W jakich godzinach grasz?: w tygodniu to tak po 16 bo szkole konczę weekend od rana do nocy 
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/7
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Jasnę/Tak
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nope
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: To tako Hej Mam na imię Maciek Mieszkam w Anglii/United Kingdom od 7 Lat Gram sobię też W Piłkę nożną ale to czasami Mam bardzo dużo Czasu Jestem Miły Pomocny Nie Będe wyzywał graczy ani nic takiego Będe  wyrozumialy i nie Przekupny Graczę mogą mi zaufać Bedzię 0 obrazania jak bede na serwerze :) Pozdrawiam <3
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE Tak
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199222045068/      Nowe konto mam jak cos <:
12. Twój Steam ID:  STEAM_1:0:630889670 

Edytowane przez nealzz
  • Super 1
  • Użytkownik

Daj się poznać innym graczom, wbij więcej godzin na serwerze i dopiero wtedy napisz podanie, bo póki co nikt Cię raczej nie zna ani nie kojarzy. Póki co jestem na Nie.

• Super 1

1393670007_Sygnaturakoooks.gif.ac90af12db27551267d5b15a99c0bb1e.gif

• Użytkownik

Y'ello 

-gt

Do reszty się nie będę przyczepiał, wiedza o sm w porządku. Chęci jak najbardziej mile widziane oraz w miarę porządnie napisane podanie. Natomiast wiek oraz gt to rażące wady które przyczyniają do decyzji na Nie. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Virtual
  • Super 1
  • Użytkownik

hejka 
-gt
masz strasznie niskie gt pograj jeszcze trochę i poczekaj z rok pozdrawiam :)) na razie jestem na nie

• Użytkownik

SM: +/-  Masz 14 lat i pełniłeś już funkcję admina? Trochę to dziwne

GT: - 

Podanie: +/- Trochę przy tym posiedziałeś, ale nie wygląda to jakoś zadowalająco dobrze

Podsumowując: moim zdaniem jesteś jeszcze za młody na to by w tym momencie startować na admina, oczywiście zauważyłem u ciebie  przez ten krótki czas dobre strony  - przede wszystkim kultura, ALE no właśnie te nieszczęsne ''ale'' nie wiem na ile  te twoje zachowanie wynikało z faktycznie dobrego wychowania a na ile z próby brzydko mówiąc podlizania się szczególnie, że mimo mojej obecności ty również zwracałeś uwagę ludzią by nie przeklinali itp - problem w tym że na serwerze można przeklinać, a ich zachowania nie łamały regulaminu a ty wręcz pisałeś kilka słów na czacie zwracających uwagę  i odnoszę wrażenie że to wszystko było tylko po to bym ja to zauważył. 

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]