Zasłużony Krip Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Imię: Dominik. Wiek: 21 lat. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym spróbować się w jakieś nowej funkcji na sieci. Jako Admin serwera myślę, że sprawuje się dobrze i nie ma ze mną większych problemów. Staram się uczestniczyć w życiu serwera oraz jak trzeba pomagać graczom na serwerze gdy tej pomocy potrzebują. Skargi póki co nie było na mnie żadnej odkąd mam tutaj admina więc chyba swoje obowiązki wypełniam dobrze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem naszego Only DD2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem, ale to było już dobre kilka lat do tyłu. Sieć na której opiekowałem się serwerem nie była jakoś mega rozkręcona także i obowiązków nie było żadnych tylko kolorek na forum i dostęp do FTP serwera. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7. FTP już kiedyś obsługiwałem, ale to nie problem się podszkolić. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, że tak. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Kripowski Coś o sobie: Na imię mam Dominik. Liczę już sobie 21 wiosen. Zwykły normalny chłopak który zawsze w każdej sprawie potrafi się dogadać. Jestem osobą miłą i staram się pomagać innym gdy zajdzie taka potrzeba. Wiadomo do ideału dużo mi brakuje, ale staram się jak mogę i uczę się na błędach jeżeli takowe popełniam. Liczę na danie szansy i sprawdzenie się jako opiekun. Pozderki Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Krip 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 +wiek +czas na forum +niekonfliktowy +ma dobre relacje i kontakt z administratorami, co ważne w funkcji opiekuna Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 19 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ja jestem na tak pozytywna mordeczka mily doswiadczenie -/+ wiek kultura 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 +wiek +Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Brak opiekuna +chęci PS: nie sądze ze dostaniesz dostęp do ftp na TAK Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi