Użytkownik D3X Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania paczkę deathrun bez klas ani jakiegoś expa po prostu klasyczny deathrun. W zestawie znajdują się pluginy takie jak. - Deathrun Manager (Abner) - Plugin na zmiane noża - Store by Zephyrus: Sklep z różnymi rzeczami np. traile, nametagi itp. - ADEPT_Deathrun_Bhop: Ustawia ustawienia do deathruna. - Modele postaci dla vipów (flaga "o") - Nocny VIP - Afk Manager - Kolejke - AutoRespawn (resetuje graczy przez pierwsze 5 sekund od startu rundy) - Challenge (Plugin umożliwia ściganie się z graczami, po prostu wyścig kto pierwszy dotrze na mete) - kento_mvp (Możliwość wybrania muzyki na koniec rundy jako MVP) - Vip_monety (vip dostaje wiekszą ilość monet) - Topka graczy z największą ilością monet - Przywitanie Vipa - Opis + Cennik Vipa (do edycji w configu) - Usuwa wybrane reklamy z nicków. - kento_rankme (Po prostu ranking serwerowy) - Shavit Core (Silnik deathruna) - Shavit hud (hud z speedem itd.) - shavit misc (wiadomość gdy ktoś pobije wr) - shavit rpelay (replay bot) - shavit sound ( dźwięk gdy ktoś pobije wr) - shavit stats (profil gracza np. ukończone mapy itd.) - shavit wr (wr po prostu) - shavir zones (strefy po prostu) możliwe że coś zapomniałem ale te najważniejsze pluginy napisałem a i te basicowe pluginy takie jak hextags itp. nie pisałem bo bez sensu, po więcej informacji możecie mnie się spytać w prywatnej wiadomości. Wszystkie prawie pluginy które są w paczce, nie licząc tych basicowych od allieda itd. są zedytowane lub autorskie. Cena paczki to z: 80 zł, ale można też uzgodnić cene np za dodatkowe pluginy lub usuniecie nie ktorych Spoiler EDIT: jeśli ktoś chce filmik z serwera jak to wygląda to napiszcie, to nagram i wrzuce na yt. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez HaQi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi