Użytkownik D3X Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: HaQi Nick admina banującego: Skoczekun Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 01-18-22 19:41 Serwer na którym dostałeś bana: Deathrun + Klasy Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Graliśmy sobie mape dr_death i postanowiłem zobaczyć co gracze o mnie mowia gdy nie ma mnie na serwerze wiec wymyslilem sobie nick "deathrun hacker" zmienilem profil na prywatny wbiłem na serwer i sobie grałem grałem wysłałem link do strony 18+ gdzie w regulaminie nie ma że nie mozna wysyłać i po 5 minutach chyba jakoś dostałem z dvpy bana z powodem "podszywanie pod innych rozsyłanie linków do nieodpowiednich treści", w regulaminie nie ma napisane że nie można sie podszywać pod graczy mimo że pod nikogo sie nie podszywałem oraz również coś o linkach do nieodpowiednich treści nie ma nic w regulaminie, więc ban jak najbardziej nie odpowiedni moim zdaniem ;/ Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=deathrun+hacker Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/HaQi0/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Connecting to public(SLOWO Z FILTRA.228.72:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Edytowane 18 Stycznia 2022 przez HaQi 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 18 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) @ Skoczekun zapraszam do wyjaśnienia. @ kaveltoja możesz też się wypowiedzieć skoro nie ma tego w regulaminie. 48h. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez Drako Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Co do nieodpowiednich treści to faktycznie mógłby dać, ale jak już to MUTE!!! (tzn. Wiecie dzieci też grają w cs:go!). Co do podszywania się to @ Skoczekun niezłą maniane odpierdzieliłeś bo używając nicku "deathrun hacker" HaQi pod nikogo się nie podszywa, zaraz dam ci unbana. (Ps. żeby nie było że nic nie zrobię to do dzienniczka Skoczekun'a dochodzi minus) Ogólnie dam HaQi'mu unbana, ale nie zamykajcie jeszcze odwołania czekam aż Skoczekun się wypowie Dzięki @ Drako ❤️. @ HaQi @ Skoczekun Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie ma sensu, żeby to stało, admin ewidentnie się nie wypowie. Ban zdjęty, a w zasadzie to sam minął, bo był tylko na 4h. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi