Użytkownik MAJLEY Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cześć, przychodzę z propozycją pozwolenia użytkownikowi wybrania kształtu awataru. Obecnie zauważyłem, że jest to tylko kółko, a miło byłoby dodać możliwość wyboru kwadratu. Informacja o postach i reputacji wraz z nickiem jest nieproporcjonalnie większa od możliwości awataru. Oczywiście to tylko kwestia mojego oka, ale być może ktoś ma podobne odczucia. Warto byłoby to zmienić - jeśli nie teraz, to przy zmianie stylu strony, aby to było proporcjonalne. No i kwestia początkowa - kształt awataru. Nie wiem czy w jakikolwiek sposób obciąża to serwery, czy nie, ale to kwestia kilku dodatkowych krawędzi, a i tak zostaje dosyć duże pole manewru, a myśle, że osoby, które w jakiś sposób chcą, aby ich profil był estetyczny (w końcu wiele osób tworzy awatary, dodaje sygnatury, piosenki), byłoby to fajne rozwiązanie. Kwestia po prostu zagospodarowania wolną przestrzenią 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Nie ma takiej technicznej mozliwosci Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi