Użytkownik ondejko Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw Demko z folderu na forum.' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:50710354' [AMXBans] Your IP: '212.79.96.253' [AMXBans] =============================================== Pls admina o HLTV demo a vycasovani. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielekn0 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie wiem czy do Ciebie mordeczko po polsku czy anglikańsku. Wstaw demko od Ciebie z folderu, gdzie masz zainstalowanego cs'a, a nie HLTV. Każdy gracz, który wejdzie na serwer ma nagrywane demko do folderu, gdzie ma zainstalowanego cs'a. Please look Your folder where You have install Counter Strike 1.6, search demo and take in here. Your demo and HLTV it's other demos. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ondejko Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 https://ulozto.cz/tamhle/FwpvUcBVftGF/name/Nahrano-20-1-2022-v-18-22-13#!ZGHmLGR2AzRkZGWuAzV0AJZ3ZmOuAxMUqTMznzuerTjhnwWuLt== Kiedy dasz mi bana, możesz nagrać demo. I nie polegaj na HLTV. ! To twoja praca. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yei Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 I jak to sam ująłeś "może" nagrać demko a jeżeli może to nie musi. Więc nie utrudniaj pracy osobie z ub team i podeślij demko z folderów csa oraz jak jest to ujęte z powodzie bana wstaw demko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik ondejko Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Godzinę temu, Zielekn0 napisał: Nic nie przeszkadzają. Miał po prostu wydać bana w oparciu o punkt widzenia administratora. Brak wyniku. Poza tym nie jestem zainteresowany. I nie ma sensu zakazywać. Ale ja rozumiem. Dziękuję Ci :-) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielekn0 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Poproszę o odbanowanie gracza, gdyż niesłusznie go zbanowalem. Proszę wybaczyć za ten błąd i przepraszam z całego serduszka. Przyjmę Warna na klate. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi