Użytkownik yonilbon Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze:yonilbon Nick admina banującego: NoobKamil Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana:01-21-22 12:49 Serwer na którym dostałeś bana:██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [ARENA 1vs1] ★ Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Szczerze? Nie wiem czemu zostałem zbanowany za cheaty. Dopiero co wszedłem na serwer chwilę pograłem po czym dostałem bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:637718592&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199235702913 tutaj macie linka do moich ostatnich 3 min gry przed banem: a i sorka za te oddychanie ale jetem chory Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 228 of 3032 remaining Error reading file resource/overviews/am_courtyard_strefaskilla_radar.dds. Resource materials\panorama\images\map_icons\map_icon_am_courtyard_strefaskilla.svg failed to load. CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Connecting to public(145.239.16.74:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Failed to load image data from PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Drako 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 @ NoobKamil 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik yonilbon Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Brak rozpiski. Ban za nic. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 wywalaj goscia Edytowane 23 Stycznia 2022 przez SADZIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi