Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się członek Administracji @|K4|Bum. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr. 1. Bumek dobra morda. Dobrze się z nim gadało na ts.Użytkownik nr. 2. Ogarnięty chłopak, miły i sympatyczny. Można z nim o wszystkim pogadać, dobry moderator forum.Użytkownik nr. 3. Myślę, że jest to spoko człowieczek, z którym da się pogadać. Ogl śmieszek, który lubi łykać procenty. %% xDDUżytkownik nr. 4. Hmm.. W sumie to nie mam zbyt dużo do powiedzenia na Jego temat, nie znam go, nie widziałam żeby coś dodawał (choć może dodawał a ja nie zauważyłam), raczej ta wypowiedź Wam za bardzo nie pomoże Użytkownik nr. 5. Szczerze ci powiem, że nie znam go jakoś mocno, lecz wydaję się być spoko.Użytkownik nr. 6. Nie myślę o nim.Użytkownik nr. 7. Moim zdaniem jest to sumienny, kulturalny i opanowany moderator. Mogę śmiało powiedzieć, że jeden z najlepszych, robi swoją robotę, nie patrzy na innych, cały czas powoli pnie się do góry, teraz tylko czekamy na jakiś awans, bo powinien dostać taką szansę, tego mu życzę. Użytkownik nr. 8. W sumie to mało go widzę i go praktycznie nie znam. Ma małą aktywność to mogę powiedzieć, że jest leniem, bo nic nie robi. Użytkownik nr. 9. Jestem na sieci od niedawna. Nie kojarzę go.Użytkownik nr. 10. Pomocny człowiek nadaje się na to stanowisko bym się nie zdziwiła gdy by dostał awans. 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Najlepsza wypowiedz 6 xDDD nie mysle o nim i kitt xddd Plusiik zaa robotee ;D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KenNzzi Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Spoko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dziękuję bardzo mordko za robotę <3 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Pieknie Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 18 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Gitezz! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 18 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Haha 6 i 9 akurat tak wyszło Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 18 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 6 najlepsza odpowiedz najlepsza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi