Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

JAK SPRZEDAWAĆ DRAGI W SIECI (SZYBKO) (2019 - X)

MAJLEY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Tytuł: JAK SPRZEDAWAĆ DRAGI W SIECI (SZYBKO)

Rok produkcji: 2019 - X 

Kraj produkcji: Niemcy

Gdzie mogę obejrzeć? - Netflix

Opis: Jak odzyskać dziewczynę, która związała się ze szkolnym dilerem narkotyków? Moritz zna odpowiedź: trzeba sprzedawać lepsze dragi. Wraz z kumplem Lennym zaczyna więc sprzedawać narkotyki przez internet prosto ze swojego pokoju. Pomysł okazuje się sukcesem, jednak świeżo upieczeni handlarze szybko stają wobec typowych dla imperiów narkotykowych problemów: rosnącego popytu, kontroli jakości i, przede wszystkim, groźby nakrycia ich biznesu. Oparty na faktach serial „Jak sprzedawać dragi w sieci (szybko)” to współczesna opowieść o utraconej miłości, plusach i minusach przyjaźni oraz trudach dorastania. (źródło: Filmweb)

Parę słów ode mnie - kolejna produkcja wyprodukowana w Niemczech. Tutaj język również nie gryzie w ucho i nie wyobrażam sobie go obejrzeć z lektorem lub w języku angielskim. Po prostu jest idealnie wpasowany w klimat serialu (przyp. redaktora - język). Nie jest to jeden z serialów/filmów typowo holywoodzkich, także nie musicie się tym martwić. Serial posiada świetną narrację, nie skupia się na jednym bohaterze. Można go rozpatrzyć pod kątem problemów młodzieży w dzisiejszych czasach, a można obejrzeć go i zastanowić się nad własnym życiem w kwestii prowadzenia własnego biznesu lub wiary we własne możliwości - jakkolwiek absurdalnie to brzmi, jeśli mówimy o tematyce sprzedawania dragów w świecie. Jedna mała uwaga - nie oglądajcie go w ciągu jednego dnia, (jak ja), ponieważ będziecie żałować.

Jeszcze dodam, że serial jest z rodzaju komedii - coś w tym jest, trochę się przy nim uśmiałem. Liczę, że będzie bawić się przy nim równie dobrze co ja!

Obecnie produkcja prawdopodobnie będzie kontynuowana, natomiast wciąż czekamy na oficjalne potwierdzenie. W tym przypadku musicie zadowolić się 3 sezonami, po 6 odcinków.  

982567.entity.jpg

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Zasłużony

zamkniety.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]