Użytkownik MAJLEY Opublikowano 22 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tytuł: JAK SPRZEDAWAĆ DRAGI W SIECI (SZYBKO) Rok produkcji: 2019 - X Kraj produkcji: Niemcy Gdzie mogę obejrzeć? - Netflix Opis: Jak odzyskać dziewczynę, która związała się ze szkolnym dilerem narkotyków? Moritz zna odpowiedź: trzeba sprzedawać lepsze dragi. Wraz z kumplem Lennym zaczyna więc sprzedawać narkotyki przez internet prosto ze swojego pokoju. Pomysł okazuje się sukcesem, jednak świeżo upieczeni handlarze szybko stają wobec typowych dla imperiów narkotykowych problemów: rosnącego popytu, kontroli jakości i, przede wszystkim, groźby nakrycia ich biznesu. Oparty na faktach serial „Jak sprzedawać dragi w sieci (szybko)” to współczesna opowieść o utraconej miłości, plusach i minusach przyjaźni oraz trudach dorastania. (źródło: Filmweb) Parę słów ode mnie - kolejna produkcja wyprodukowana w Niemczech. Tutaj język również nie gryzie w ucho i nie wyobrażam sobie go obejrzeć z lektorem lub w języku angielskim. Po prostu jest idealnie wpasowany w klimat serialu (przyp. redaktora - język). Nie jest to jeden z serialów/filmów typowo holywoodzkich, także nie musicie się tym martwić. Serial posiada świetną narrację, nie skupia się na jednym bohaterze. Można go rozpatrzyć pod kątem problemów młodzieży w dzisiejszych czasach, a można obejrzeć go i zastanowić się nad własnym życiem w kwestii prowadzenia własnego biznesu lub wiary we własne możliwości - jakkolwiek absurdalnie to brzmi, jeśli mówimy o tematyce sprzedawania dragów w świecie. Jedna mała uwaga - nie oglądajcie go w ciągu jednego dnia, (jak ja), ponieważ będziecie żałować. Jeszcze dodam, że serial jest z rodzaju komedii - coś w tym jest, trochę się przy nim uśmiałem. Liczę, że będzie bawić się przy nim równie dobrze co ja! Obecnie produkcja prawdopodobnie będzie kontynuowana, natomiast wciąż czekamy na oficjalne potwierdzenie. W tym przypadku musicie zadowolić się 3 sezonami, po 6 odcinków. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi