Użytkownik MAJLEY Opublikowano 22 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tytuł: Breaking Bad Rok produkcji: 2008-2013 Kraj produkcji: Stany Zjednoczone Gdzie mogę obejrzeć? - Netflix Opis: Gdy nauczyciel chemii dowiaduje się, że ma raka, postanawia rozpocząć produkcję metamfetaminy, by finansowo zabezpieczyć swoją rodzinę. (źródło: Filmweb) Parę słów ode mnie. Nie oglądałeś jeszcze? Nie wierzę. Czy jest ktoś kto ogląda seriale, można by powiedzieć zawodowo i nie widział tego klasyka? Jednego z najlepiej nakręconych seriali na świecie, który bije rekordy ocen? Nie wiem, mam nadzieję, że takiej osoby nie ma. Wiele można przeczytać na temat Breaking Bad w samym kontekście ujęć oraz sposobu w jaki jest kręcony, ponieważ znacznie odbiega od swoich przyjaciół z tamtych lat, zarówno jak i obecnych. Oglądając serial, warto również zwrócić uwagę na metamorfozę naszych głównych postaci - pozory mogą mylić. Śmiało mogę powiedzieć, że wątpię, aby w najbliższych latach powstał serial z tak świetnymi aktorami, ujęciami i klimatem. Zdecydowany must have każdej osoby, która chociaż raz zaglądnęła w kartę seriali i nie tylko. PS. Niech was nie zwiedzie łagodny opis - Walter może pokazać prawdziwe oblicze. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi