Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: m4jkiii
Admin banujący: nie wiem
Serwer: JB
Data zdarzenia: 23.01.2022
Opis sytuacji: Perm za niby działanie na szkode serwera XD
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3592
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): na pewno będzie XD

Nie mogę grać na serwerach gdzie mam admina....
#EDIT 
Myślę, że mental opiekun myśli, że wyzwanie kogoś lub pisanie ciągle na u@ to jest działanie na szkodę serwera i karane odrazu permem, a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? 

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 4

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

Wypowiem się, jako że przeglądałem demka razem z @ ver;p 'em i podejmowaliśmy decyzję wspólnie. 

3 godziny temu, m4jkiii napisał:

a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? 

Piszesz, że post zobaczyłeś niedawno? Nie wydaje mi się kolego, od razu kiedy dostałeś degrada oznaczyłeś sceptyka i zwyzywałeś mu mame po rosyjsku, więc proszę tutaj nie kłamać.

image.png.e2328cbe7fd1f819f061321268b6dbea.png трахать твою мать - pieprzyć twoją matkę.

Wchodzisz sobie na serwer gdyby nigdy nic i zaczynasz wyzywać większość graczy, po czym grozisz im ddosami i piszesz na adminowskim sayu, że j3ba** kogoś, następnie mówisz, "j3bać ten serwer i tego śpiwora" czyli wszyscy doskonale wiemy, że chodzi tutaj o @ Trivor 'a. Śmiejesz się z czyjegoś wieku, a sam masz 21 lat i wyzywasz ludziom matki, więc tutaj pokazujesz swoim zachowaniem, że taki 15-latek jest bardziej dojrzały niż ty. Dalej się nie będę rozpisywał tylko wstawie tutaj nagranie, a @ ver;p dopisze więcej. 

Edytowane przez MesseM
  • Lubię to! 3
  • Super 3
  • Ha ha 2

• Premium
Premium

Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ?

Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip

32:40

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Degrad to jedno, perm to jedno.

Degrad zasłużony, perm nie :) 

• Ha ha 5

• Użytkownik∙
2 godziny temu, Str3fka napisał:

Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ?

Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip

32:40

Co do tego przerzuciłem cię, bo ktoś napisał, że jakiś 10 latek prowadzi i nie ogarnia więc zrobiłem porządek którego ty nie umiałeś po wbiciu. A aima żadnego nie widzę tu XD

• Ha ha 1

• Użytkownik

Temat zamykam, raczej nic więcej do dodania nikt nie ma, a zaczynają się niepotrzebne wypowiedzi. @ Trivor

• Super 2
  • eSX zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Niech opiekunii decyduja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]