Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: m4jkiii
Admin banujący: nie wiem
Serwer: JB
Data zdarzenia: 23.01.2022
Opis sytuacji: Perm za niby działanie na szkode serwera XD
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3592
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): na pewno będzie XD

Nie mogę grać na serwerach gdzie mam admina....
#EDIT 
Myślę, że mental opiekun myśli, że wyzwanie kogoś lub pisanie ciągle na u@ to jest działanie na szkodę serwera i karane odrazu permem, a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? 

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 4

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

Wypowiem się, jako że przeglądałem demka razem z @ ver;p 'em i podejmowaliśmy decyzję wspólnie. 

3 godziny temu, m4jkiii napisał:

a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? 

Piszesz, że post zobaczyłeś niedawno? Nie wydaje mi się kolego, od razu kiedy dostałeś degrada oznaczyłeś sceptyka i zwyzywałeś mu mame po rosyjsku, więc proszę tutaj nie kłamać.

image.png.e2328cbe7fd1f819f061321268b6dbea.png трахать твою мать - pieprzyć twoją matkę.

Wchodzisz sobie na serwer gdyby nigdy nic i zaczynasz wyzywać większość graczy, po czym grozisz im ddosami i piszesz na adminowskim sayu, że j3ba** kogoś, następnie mówisz, "j3bać ten serwer i tego śpiwora" czyli wszyscy doskonale wiemy, że chodzi tutaj o @ Trivor 'a. Śmiejesz się z czyjegoś wieku, a sam masz 21 lat i wyzywasz ludziom matki, więc tutaj pokazujesz swoim zachowaniem, że taki 15-latek jest bardziej dojrzały niż ty. Dalej się nie będę rozpisywał tylko wstawie tutaj nagranie, a @ ver;p dopisze więcej. 

Edytowane przez MesseM
  • Lubię to! 3
  • Super 3
  • Ha ha 2

• Premium
Premium

Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ?

Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip

32:40

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Degrad to jedno, perm to jedno.

Degrad zasłużony, perm nie :) 

• Ha ha 5

• Użytkownik∙
2 godziny temu, Str3fka napisał:

Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ?

Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip

32:40

Co do tego przerzuciłem cię, bo ktoś napisał, że jakiś 10 latek prowadzi i nie ogarnia więc zrobiłem porządek którego ty nie umiałeś po wbiciu. A aima żadnego nie widzę tu XD

• Ha ha 1

• Użytkownik

Temat zamykam, raczej nic więcej do dodania nikt nie ma, a zaczynają się niepotrzebne wypowiedzi. @ Trivor

• Super 2
  • eSX zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Niech opiekunii decyduja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]