Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick z CS: m4jkiii Admin banujący: nie wiem Serwer: JB Data zdarzenia: 23.01.2022 Opis sytuacji: Perm za niby działanie na szkode serwera XD Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3592 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): na pewno będzie XD Nie mogę grać na serwerach gdzie mam admina.... #EDIT Myślę, że mental opiekun myśli, że wyzwanie kogoś lub pisanie ciągle na u@ to jest działanie na szkodę serwera i karane odrazu permem, a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? Edytowane 23 Stycznia 2022 przez m4jkiii 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 @ ver;p 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Wypowiem się, jako że przeglądałem demka razem z @ ver;p 'em i podejmowaliśmy decyzję wspólnie. 3 godziny temu, m4jkiii napisał: a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? Piszesz, że post zobaczyłeś niedawno? Nie wydaje mi się kolego, od razu kiedy dostałeś degrada oznaczyłeś sceptyka i zwyzywałeś mu mame po rosyjsku, więc proszę tutaj nie kłamać. трахать твою мать - pieprzyć twoją matkę. Wchodzisz sobie na serwer gdyby nigdy nic i zaczynasz wyzywać większość graczy, po czym grozisz im ddosami i piszesz na adminowskim sayu, że j3ba** kogoś, następnie mówisz, "j3bać ten serwer i tego śpiwora" czyli wszyscy doskonale wiemy, że chodzi tutaj o @ Trivor 'a. Śmiejesz się z czyjegoś wieku, a sam masz 21 lat i wyzywasz ludziom matki, więc tutaj pokazujesz swoim zachowaniem, że taki 15-latek jest bardziej dojrzały niż ty. Dalej się nie będę rozpisywał tylko wstawie tutaj nagranie, a @ ver;p dopisze więcej. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez MesseM 3 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ver;p Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 6 godzin temu, m4jkiii napisał: a czy to moja wina, że nic mi nie zostało zdjęte a post zobaczyłem niedawno? Tutaj to już chyba Ci się piąta klepka odkleiła. Wykorzystujesz fakt, że obecnie nie miał Ci kto zabrać uprawnień na serwerze. Dobrze wiesz, że zostałeś zdegradowany, gdybyś miał trochę oleju w głowie, to byś doszedł do wniosku "okej, dobra, zostałem zdegradowany, flagi mam, ale nie będę z nich korzystał" - tutaj widzimy przeciwieństwo i usiłowanie jeszcze większego pogrzebania opinii o serwerze, która już i tak przez Wasze wybryki jest dość zszargana. Dodatkowo wiedziałeś, za co został zbanowany Twój koleżka, a no tak, za wykorzystywanie uprawnień po degradacji/rezygnacji w celu czerpania korzyści z nich, więc miałeś świadomość co za to grozi. Tu już nawet nie chodzi o zabawę flagami po degradacji, ale o całokształt Twojego zachowania na serwerze. Nawet kiedy jeszcze byłeś pełnoprawnym Administratorem odpierdalałeś niezły cyrk ze swoimi przydupasami. Masz kolego Admina na innym serwerze, Opiekuna, który reprezentuje sieć.. i co? W jakim świetle stawia sieć zachowanie osoby, która ma dość odpowiedzialne stanowiska? Nie rozśmieszaj mnie. 20 paro latek, a zachowuję się gorzej niż dziecko. Chłopie, Ty nawet nie masz skrupułów odnośnie wyzywania komuś rodziców, a chyba nie musze przypominać jakie inne rangi piastujesz. Jako, że przyszliśmy tutaj z @ Sceptyk postawić serwer na nogi, to nie będziemy trzymać niedorozwojów na serwerze. Chcecie robić syf, to nie tutaj. Wielu już takich jak Wy przerabialiśmy, cwniaków za dychę. Pozwolę zacytować "Jebać ten serwer tego śpiwora/śmierdziela" - za samo to powinieneś dostać kopa i zawijać stąd w podskokach. Tutaj podziękowania dla @ MesseM , któremu chciało się zlepić jedne z lepszych akcji w Twoim wykonaniu, a i dodam, że to TYLKO akcje z dwóch wczorajszych map W razie czego wrzucam odnośniki do HLTV. http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221834-jb_ard-1642872840-1642874940.zip - caluutka mapa. http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221749-jail_pyramid-1642870140-1642872840.zip - końcóweczka mapy. @ Yei Jako, że to jeden z Twoich Administratorów, to proponuje wyciągnąć wnioski z tego co tu wypłynęło. (Piszę to tylko dlatego jakby jakimś cudem koleżka został odbanowany ) @ Trivor 7 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ? Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip 32:40 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Degrad to jedno, perm to jedno. Degrad zasłużony, perm nie :) 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, Str3fka napisał: Dorzucę coś od siebie pan m4jki wbił na aimie na serwer i wbijam ja potem i paczę że pan majki cheatuje pisze mu że fajny aim i po chwili przerzuca mnie do ct z jakimś pretekstem tylko nie pamiętam i po chwili wychodzi z serwera i to jest admin JB ? Demo: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201221428-jail_gravity-1642858080-1642863780.zip 32:40 Co do tego przerzuciłem cię, bo ktoś napisał, że jakiś 10 latek prowadzi i nie ogarnia więc zrobiłem porządek którego ty nie umiałeś po wbiciu. A aima żadnego nie widzę tu XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Temat zamykam, raczej nic więcej do dodania nikt nie ma, a zaczynają się niepotrzebne wypowiedzi. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Niech opiekunii decyduja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi