Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 23 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Jest ojciec? - Jest - odpowiada szeptem dziecko. - To poproś go. - Nie mogę - szepcze dziecko. - Dlaczego? - Bo jest zajęty - szepcze dalej. - A mama jest? - Jest. - To poproś mamę. - Nie mogę. Też jest zajęta. - A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu? - Tak, policja - potwierdza nadal szeptem maluch. - No to poproś Pana policjanta. - Nie mogę, jest zajęty. - Czy jeszcze ktoś jest w domu? - Straż pożarna, ale Pan strażak też jest zajęty. - Powiedz mi dziecko, co oni wszyscy robią u was w domu? - Szukają. - Kogo? - Mnie... 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 23 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ale suche 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Poprzedni był lepszy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi