Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Nie przeszkadza mi to, że mam nadwagę więc z góry już pisze, że jakiekolwiek hejty nie zrobią na mnie wrażenia Nie wstydzę się tego i akceptuje siebie jaka jestem, a to co ktoś inny uważa mam w dupci ( i to dużej ) 2 7 2 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 26 Stycznia 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ty z takim wisiorem na co dzień śmigasz? (w sensie że taki duży) popraw linki do steama, insta na profilu 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Śliczne Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Jaką nadwagę, przynajmiej jest za co złapać, a nie skóra i kości 🤓 Hejkaaaaa 😜 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 27 Stycznia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 W dniu 26.01.2022 o 21:21, Włoszka. napisał: jakiekolwiek hejty nie zrobią na mnie wrażenia hej x2 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Raz Ci nie przeszkadza, a raz Ci przykro- zamiast wmawiać sobie ze nadwaga jest okej radzę zrzucić kg dla zdrowia, pozderki 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Szanuje za odwagę, natomiast wrzucając siebie do neta trzeba liczyć się z wszechobecnym hejtem i odnoszę wrażenie że właśnie pisanie: W dniu 26.01.2022 o 21:21, Włoszka. napisał: Nie przeszkadza mi to, że mam nadwagę więc z góry już pisze, że jakiekolwiek hejty nie zrobią na mnie wrażenia Nie wstydzę się tego i akceptuje siebie jaka jestem, a to co ktoś inny uważa mam w dupci ( i to dużej ) Pokazuje że mimo wszystko nie akceptujesz siebie tak bardzo jak można by było przypuszczać. Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi