Użytkownik Wojt Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nick z CS: wojt Admin banujący: niewiem Serwer: only dd2 [1] Data zdarzenia: 27.01.2022 Opis sytuacji: gram normalnie wywalilo z servera. myślalem ze serv padl jak to bywallo i wyszedlem . i wchodze i patrze a tu ban . Prosze o wyjasnienie Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma mnie tu Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2201271343-de_dust2-1643287380-1643289000.zip ps. na demku nie widac ze dostalem bana. na nowszym nie ma mnie juz na servie Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Ban za anty-flood, serwer ma buga i po zmianie mapy wywala niektórych graczy, ban trwa do godziny, nie jestem w stanie pomóc bo bana nie ma w bansie. @@EDIT Ty próbowałeś wejść na serwer czy już grałeś i przy zmianie mapy cie wywaliło? @ Wojt EDITv2 W takim razie bug serwera, temat jest w dziale serwera o tym, ale wygląda na to, że nie został jeszcze naprawiony. Ban do godziny, niestety nie pomogę, bo bana nie ma w bansie. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez eSX Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojt Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, eSX napisał: Ban za anty-flood, próbowałeś wejść na serwer za dużo razy jak był 31/32, poczekaj godzinę i spróbuj ponownie, tym razem jak będzie 30/32 albo mniej. nawet gdy mam svipa ? ja gralem w danym momencie, była zmiana mapy i nie moge wejsc od tego momentu Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Wojt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojt Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Po godzinie dalej nie mogę wejść na server -poczekałem godzine -zresetowalem internet EDIT 1. Usunąłem cs i jeszcze raz zainstalowałem i poroblem dalej jest taki sam Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Wojt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi