Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 27 Stycznia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 1. Imię:Mariusz 2. Wiek:23 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:3-3h 4. Co chciałbyś zmienić:Chciałbym poprawić przede wszystkim porządek w tematach ,a także poprawić błędy w co niektórych postach. 5. W czym chciałbyś pomóc:W rozwoju forum oraz ładzie i składzie na forum,także odciążyć trochę administrację z obowiązków co niektórych ,myślę ,że przyda się moja pomoc na forum. 6. Dlaczego akurat ty:Ponieważ posiadałem moderatora i ogólnie chciałbym pomóc w rozwoju forum .Mam doświadczenie w takich sprawach .Przekonać was mogę do siebie tym ,że nie jestem osobą konfliktową, co było kiedyś to było,czasu się nie cofnie.Bardzo lubię pomagać ludziom, a na tej sieci szczególnie chciałbym spróbować swoich sił i myślę,że dacie mi szansę . 7. Staż na forum:2lata 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak byłem P.S wiem że nie spełniam wymagań dwóch, dotyczące postów oraz czasu online ale co będzie to będzie . 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 - Konto pod podanie - wymagania - podanie Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 - Podanie pisane na kolanie. - Konto pod podanie - Nie masz wystarczającego czasu z nami. - Nie znamy się. - Wymagania. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Składnia jak i interpunkcja leży. Konto praktycznie "nowe" pierwszy raz cię widzę na forum. Wymagań również nie spełniasz, na nie. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez shinga Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek + 10 dni online - Minimalnie 300 postów - Rozpoznawalność oraz aktywność - Staż to nie wszystko, jeśli od 2019 napisałeś tylko 5 postów i nie wykazujesz się żadnym zaangażowaniem w tę stronę. Na nie 👊. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi