Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Nick podejrzanego: [ツ] Kicam Serwer: only DD#2 SteamID/IP: STEAM_0 : 0 : 580612765 Data i godzina: - 2022-01-27 / 17:47 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www56.zippyshare.com/v/JVdvPLVd/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: - Coś od siebie: Rozpoczęłam rozgrywkę na serwerze i zaczęłam się troszke zgrywać po czym napisałam do Kicam że jak potrafi tak wyzywać innych graczy to niech zrobi wargoda. Nie chciał go zrobić więc stwierdziłam że zrobie taki mały podstęp i pogroziłam demkiem, ale ten gracz sobie nic z tego nie robił i twierdził, że i tak dostanie UB ( uważał mnie za Adminke XD, chyba) Co prawda nie jest w regulaminie zawarte choć jedno słowo na temat wargoda, ale ten gracz na prawdę grał bardzo podejrzanie. Nie chce tutaj wrzucać próśb o UB ze strony Kicam'a na innych sieciach bo po 1. To, że grał na wspomagaczach na innych sieciach nie oznacza, że grał tutaj, ale wracając do tematu: widać na screenach pewne i bardzo ciekawe skiny modeli ( tak sie składa, że są to modele smajlego, którego znam osobiście jak i również config.cfg też jest jego) jak ktoś nie wie jest to zawodowiec co to cheatów i innych obejść, ale sprawdzając sety z cheat'a interium od smajlego stwierdziłam, że właśnie gracz Kicam tego używał. Na demku w slowmotion widać ewidentnie delikatnie przeskoki celownika jak i również weapons na hitbox'ach "all" już nie wspominam o Tigger na hitbox'ach ( również "all" ). Polecam zobaczyć demko w slowmotion ==================================================================================== Teraz jeszcze na sam koniec dodam wiadomość do Pana Kicam'a. Myślisz, że jak jestem dziewczyną to się nie znam na tego typu rzeczach? Akurat przerabiałam całą ilość cheatów w CS 1.6 jak i również cheat tak zwany obejściem wargods ( LeaugeCheats bypass ) więc przede mną nie da sie niczego ukryć. A co do demek nie chce ich rozpisywać bo nie potrafię rozpisać demka "professiolanie". Tak to każdy potrafi demko rozpisać, ale 90% polskich gamerów CS 1.6 tego nie potrafi bo nawet nie wiedzą co to jest profesiolane rozpisanie demka. Jak sie demko rozpisuje to sie rozpisuje je porządnie, a nie takie hop siup. Dlatego ja sie tego nie tykam, zostawie to dla wyższej administracji bo nie będę nikogo oceniać kto rozpisuje demko poprawie, a kto nie. Demko to demko co prawda, a to jak ktoś je rozpisze to jego sprawa. Każdy ma prawo do swojego zdania. Jeśli ja tak uważam to nie znaczy, że ktoś musi sie ze mną zgadzać. ==================================================================================== Przechodząc do końca to tematu. Moim zdaniem gracz ( [ツ] Kicam ) używał wspomagaczy na serwerze i jeśli okaże sie inaczej to tym razem tego doplinuje z mocnymi dowodami i wtedy nie będzie obaw ==================================================================================== // edit: Prosiłabym @ Trivor o rozpatrzenie Mam dość graczy co mają znajomych w administracji, więc Właściciel powinien bez względu na koleżeństwo z kimkolwiek rozpatrzyć zgłoszenie sprawiedliwie. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Włoszka. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php steam id wraz z ip sie zgadza, więc to chyba o Pana Kicam'a chodzi //edit: @ Hi_You_Are_A_Whore wgl to 5 dni temu dostałeś bana na pewnej Sieci "Wrzuć ss'y na... " dziwi mnie to, że ich nie wrzuciłeś więc albo miałeś "wywalone w ten serwer" albo jednak ssy sie nie zapisały jak to przeważnie bywa gdy ktoś śmiga na "legit wspomagaczach " tak zwanych I to nie jedyna taka sytuacja bo na innych sieciach również dostałeś banicje, ale tym razem trafiłeś na porządnych administratorów ( nie swoich kolegów ) którzy rozpisali demko tak jak powinno być rozpisane. Powiedz mi jedną rzecz.. po co tak kłamać? Wszystko potrafię zrozumieć bo sama świeta nie jestem jeśli chodzi o przeszłość, ale bez przesady. @ DepresjaHook.hack a co zrobiłam?! pisze wyraźnie //edit. Więc msicić sie nie musisz, że twojego kolegę oskarżyłam. a mam prawo napisania pod tematem odpowiedzi. Gdzie jest zakazane komentowanie własnego tematu i to jeszcze treść wnoszące coś do sprawy? Hmm? może będę edytować tematy co chwilkę jak będę miała coś jeszcze do dopisania? i temat będzie najmował 50 linijek? Trzeba było tak od razu @ DepresjaHook.hack gdzie ty tutaj widzisz post pod postem ? ja akurat widzę TEMAT [POST] typ: Zgłoszenia oraz moją dodaną ODPOWIEDŹ i to jeszcze zedytowaną Więc raczej ostrzeżenie nie jest słuszne. Zrozumiałabym gdybym pisała nonstop bez opcji edytuj, ale no cóż tak sie nie stało więc prosiłabym o usunięcie ostrzeżenia Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Włoszka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Hi_You_Are_A_Whore Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Włoszka. napisał: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php steam id wraz z ip sie zgadza, więc to chyba o Pana Kicam'a chodzi //edit: @ Hi_You_Are_A_Whore wgl to 5 dni temu dostałeś bana na pewnej Sieci "Wrzuć ss'y na... " dziwi mnie to, że ich nie wrzuciłeś więc albo miałeś "wywalone w ten serwer" albo jednak ssy sie nie zapisały jak to przeważnie bywa gdy ktoś śmiga na "legit wspomagaczach " tak zwanych I to nie jedyna taka sytuacja bo na innych sieciach również dostałeś banicje, ale tym razem trafiłeś na porządnych administratorów ( nie swoich kolegów ) którzy rozpisali demko tak jak powinno być rozpisane. Powiedz mi jedną rzecz.. po co tak kłamać? Wszystko potrafię zrozumieć bo sama świeta nie jestem jeśli chodzi o przeszłość, ale bez przesady. @ DepresjaHook.hack a co zrobiłam?! pisze wyraźnie //edit. Więc msicić sie nie musisz, że twojego kolegę oskarżyłam. a mam prawo napisania pod tematem odpowiedzi. Gdzie jest zakazane komentowanie własnego tematu i to jeszcze treść wnoszące coś do sprawy? Hmm? może będę edytować tematy co chwilkę jak będę miała coś jeszcze do dopisania? i temat będzie najmował 50 linijek? Trzeba było tak od razu @ DepresjaHook.hack gdzie ty tutaj widzisz post pod postem ? ja akurat widzę TEMAT [POST] typ: Zgłoszenia oraz moją dodaną ODPOWIEDŹ i to jeszcze zedytowaną Więc raczej ostrzeżenie nie jest słuszne. Zrozumiałabym gdybym pisała nonstop bez opcji edytuj, ale no cóż tak sie nie stało więc prosiłabym o usunięcie ostrzeżenia po 1 mam i bede mial wyjebane w tamten serwer i po 2 nie dostalem ssow i po 3 ssy w 2k22 ? beka z ciebie kaleko ktora widzi przez sg sadge Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi