Użytkownik ted***** Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Twój nick na serwerze: ted ******** Nick admina banującego: cobra. Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana: 28/01/22 18:37:52 Serwer na którym dostałeś bana: ★ [SURF+RPG] ★NOWA EDYCJA★ [UNIKAT]*[!WS/!KNIFE/!GLOVES/!AGENTS]*[!FREEVIP] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem już jakiś czas na serwerze i dziś mnie oskarżono o to, że używałem "wh" a wcale tego nie robiłem i dostałem tylko wiadomość na czacie od admina że dostane perma za używanie wh a jak się zapytałem o co chodzi to po czasie wywaliło mnie z banem. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:438536247&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198837338222/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 28/01/22 18:37:52 Długość bana 0 minut Admin: Cobra. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 @ Cobra. 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik RaiQ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To tak gram i zostałem zabity, oglądałem i widziałem jak przez ścianę celowałeś w głowę. Po pewnym czasie spadłeś do jaila gdzie nie było widać jak celowałeś w gracza, gdy jail się otworzył wyskoczyłeś i dałeś flicka z awp w głowę. Gracz którego zabiłeś sam potem mówił że dziwnie się zachowywałeś. Poza tym dawałeś ns w głowę przez ścianę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RaiQ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 33:14 - celowałeś przez ścianę w głowę, może na demku tego tak nie widać ale jak byłem w grze to mi podświetlało przeciwnika 34:09 - ledwie wychyliłeś z jaila z którego nic nie było widać i sprzedałeś heada Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 33:14 - +B 34:09 - Wiedział, że tam stoi przez beacon, normalny kill -B Czasówki dostarczone przez admina są niewystarczające, ale zobaczyłem sobie całe demko i ewidentnie masz wh. Brak UB. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi